25.08.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Få kølige gulve med Pettinaroli COMFORT IP

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vær forberedt på fremtidens varme somre med COMFORT IP fra Pettinaroli. COMFORT IP gulvvarmesystemet kan nemlig sørge for både varme og kølige gulve.

Havde du det også usædvanligt varmt i sommeren 2018? Selvom vi danskere elsker varmen, kan det alligevel være rart med en smule køling. 

Hvis du vil være ekstra godt forberedt på de varme dage, så er COMFORT IP gulvvarmestyringen fra Pettinaroli en sikker vinder. COMFORT IP kan nemlig ikke kun varme dine gulve; systemet kan også køle dem, så du får behagelige, kølige gulve på de varme dage. 

Læs mere om Pettinarolis intelligente COMFORT IP system>>

Du er velkommen til at kontakte os på info@pettinaroli.dk eller 6341 0900 for mere information.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere