17.09.2020  |  VVS  |  Varmeanlæg

Få mere i tilskud til en varmepumpe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Netop nu er et nyt forslag om øget tilskud til energirenovering i høring. Hvad vi allerede ved nu er dog, at der kommer et markant forbedret tilskud, som vil komme både boligejere og virksomheder til gode.

Luft-vand varmepumper og jordvarmepumper er allerede nu rigtig gode investeringer i fremtiden. De er et bæredygtigt alternativ til olie eller gas og kan typisk tjene sig hjem på 5-10 år.

Med det nye udkast til energirenoveringer og et betydeligt øget tilskud ser den tidsramme ud til at blive endnu kortere. Det nye tilskud vil formentlig ligge på cirka 30 % af varmepumpens pris, hvilket i visse tilfælde kan betyde helt op mod 45.000 kroner i tilskud. For en gennemsnitlig familie i en bolig på 130 m2 vil tilskuddet typisk udgøre 26-28.000 kroner, hvis de vælger at skifte deres gamle olie- eller gasfyr ud med en luft- vand varmepumpe, mens det vil ligge på 30-35.000 kroner, hvis de vælger at overgå til jordvarme. Et typisk tilskud i dag ligger på omkring 7.500 kroner, så der er altså tale om mere end en tredobling af tilskuddet.

Læs hele artiklen HER.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere