18.10.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Få mere med Klub Dahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Loyalitet har længe været på dagsordenen hos Brødrene Dahl. Igennem virksomhedens loyalitetsklub Klub Dahl, udfordrer virksomheden konstant sig selv, for at tilsikre at klubben skaber værdi for kunden.

Hos Brødrene Dahl er strategien enkel – Klub Dahl skal være mere end en pointshop. Virksomheden arbejder løbende på at komme tættere på sine medlemmer, hvor arrangementer, kurser og samarbejdsaftaler er omdrejningspunktet for værdiskabelse. Mindre håndværksvirksomheder har ikke altid tiden til at følge op på videreuddannelse. En udfordring, Brødrene Dahl forsøger at imødekomme igennem kurser og netværksarrangementer, der er skræddersyet kundens behov.

Virksomheden har netop lanceret en samarbejdsaftale med MenuPay. En aftale som giver medlemmer mulighed for at spare penge på restauranter og barer. Resten af året byder Klub Dahl indenfor til flere forskellige netværksarrangementer, kurser, nye samarbejdsaftaler og eksklusiv forpremiere på Frost 2. Ifølge Brødrene Dahl har forpremieren vist sig at være særlig populær blandt kunderne. Hvorfor virksomheden har været nødt til at booke fire biograf sale rundt omkring i landet.

Næste års aktivitetsplan er i fuld gang med at blive planlagt. Og der er sat fuld skrue på arrangementer, kurser og nye spændende aftaler der skaber værdi og hjælper kunden i hverdagen.

Læs mere på bd.dk/klubdahl

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere