03.07.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Få overblik og dokumentation over jeres kemi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Værktøjet ”Kemi” fra den elektroniske SOSWEB-værktøjskasse giver overblik og dokumentation over jeres kemi. I kan nemlig registrere al den kemi, der anvendes i virksomheden, og I kan udarbejde instruktioner samt kemisk APV i systemet.

Det giver jer flere fordele:

 • Dokumentation over hvilken kemi, der anvendes i forbindelse med arbejdet - både over for kunder og AT
   
 • Opdatering ét sted
   
 • Let adgang til sikkerhedsdatablade og instruktioner
   
 • Spar tid - ved hjælp af den specielle app undgår I at opdatere mapper med sikkerhedsdatablade
   
 • Via app’en har medarbejderne altid sikkerhedsdatablade og instruktioner med sig, uanset hvor de befinder sig


Få en grundpakke eller komplet pakke

Med modulet ”Kemi” er SOSWEB-værktøjskassen fyldt op, og vi har præsenteret alle de mange fordele, jeres virksomhed kan få med onlinesystemet SOSWEB. Bemærk, at du ikke behøver adgang til hele systemet, da vi tilbyder både en grundpakke og en komplet pakke.

Læs mere, og se prisen her.


Kontakt Avidenz

Kontakt os for at høre nærmere. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende demonstration af systemet.

Kontakt os på:
Telefon 66 17 34 55 
Mail: info@avidenz.d

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere