27.10.2017  |  EL  |  Branchen

Få skræddersyet dit kursus hos Lemvigh-Müller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dansk Kabel TV har været på et skræddersyet kursusforløb hos stål- og teknikgrossisten - og det har klædt dem godt på til at møde kunderne.

Lemvigh-Müller udbyder hvert år mere end 200 kurser inden for maskiner, teknik, lovgivning og standarder, dokumentation og ledelse. Men det er også muligt at få skræddersyet et kursusforløb, som passer lige præcis til den enkelte virksomheds ønsker og behov. 

Dansk Kabel TV har netop været på et såkaldt kundespecifikt kursus om trådløst netværk, om fejlfinding og årsager – og en god kombination af teori og praksis var med til at gøre det til en succesoplevelse.

Godt klædt på i mødet med kunderne

"Vi havde brug for flere værktøjer og mere viden på området til at kunne servicere vores kunder bedst muligt, når vi udfører et trådløst wifi-tjek. Jeg vidste ikke så meget om det på forhånd – men nu føler jeg mig godt klædt på til at hjælpe kunderne", fortæller Steen Mogensen, tekniker fra Dansk Kabel TV, som var en af deltagerne på kurset.

Han uddyber: 

"Vi fik både gennemgået teori og brugt det i praksis, og det var rigtig godt. Det gav en bedre forståelse for opgaverne. Derudover havde vi en dygtig underviser, som forklarede det hele på en præcis og letforståelig måde".

Klar til mere

Steen Mogensen kan godt forestille sig at tage på flere kurser hos Lemvigh-Müller: 

"Der er et opfølgningskursus til det, vi lige har været på, og jeg og mine kollegaer har snakket om, at det kunne være rigtig spændende på et tidspunkt. Men lige nu skal vi ud og bruge den viden, vi nu har fået – og det glæder jeg mig til", udtaler han.

Hvad har du brug for?

Læs mere på Lemvigh-Müllers hjemmeside, hvis du vil vide mere om, hvad du og din virksomhed kan få ud af et skræddersyet kursus.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere