21.10.2021  |  EL  |  El-materiel

Få større fleksibilitet med en plugin fordelingstavle

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en plugin fordelingstavle fra AUTOMATIC SYD får du større fleksibilitet, da alt er opbygget på indsatse, som nemmere kan udskiftes.

Derved kan du reducere, men ikke forhindre, nedetiden, fordi det stadig ikke er lovligt at udskifte komponenterne i fordelingstavlen, mens der er spænding på.

Alt i fordelingstavler

Hos AUTOMATIC SYD - del af Eegholm Group - kan vi udvikle og producere alle former for fordelingstavler opbygget i CUBIC og Tabula. Tavlerne designes og opbygges, så de overholder alle gældende normer og lovkrav, specifikationer og standarder – både danske, internationale og maritime i op til 8.750 ampere. 

Vi går altid helt ned på komponentniveau, når vi designer og dimensionerer de rette fordelingstavler for vores kunder. Vi går grundigt til værks.

Derfor ser vi ikke kun på specifikationerne på de enkelte komponenter, men tjekker også op på leverandørsikkerhed og alternative muligheder. Samt hvad der venter lige om hjørnet af teknologiske forbedringer af den pågældende komponenttype. 

Kontakt os i dag og få et tilbud  inden for 24 timer  

Kontakt Søren på ☎ 4017 1505 i dag og hør om dine muligheder.

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere