07.08.2019  |  EL  |  El-materiel

Få styr på presseteknik, forbindere og korrekt værktøj

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sekskantpresning – Dornpresning – DIN standard – Valg af kabelsko. Tilmeld dig vores webinar, hvor du med baggrund i Klaukes værktøjer og teknikker vil få overblik over korrekt valg af værktøj, sko og muffer til forskellige typer opgaver.

Vi hører tit fra vores kunder, at de føler sig usikre på, om de nu også vælger det rigtige værktøj i en given situation – eller er i tvivl om, hvordan det kabel, de står med skal presses og hvilken kabelsko, de skal anvende.

Det er også ærgerligt at skulle gøre arbejdet om, eller – hvad der er meget værre – have fået lavet en dårlig forbindelse med de konsekvenser, det kan have.

Deltag i vores webinar d. 4. september, hvor vi med udgangspunkt i værktøjerne, forbindere og teknikkerne fra Klauke giver dig en række tips til, hvordan du optimerer dit arbejde ved at anvende de rigtige værktøjer – og arbejder med dem korrekt.  

Læs mere og tilmeld dig her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere