11.11.2020  |  EL  |  El-materiel

Færdigmonterede tavler til boliger med maksimal sikkerhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny tavleserie fra Schneider Electric, Resi9 PW, sparer kostbar arbejdstid på montering, test og dokumentation

Schneider Electric fortsætter med at udvide sit sortiment af gruppetavler med endnu en ny serie, som er udviklet for at gøre danske elektrikere mere effektive.

Først kom Resi9 CX - en ny serie boligtavler i et gennemtænkt og monteringsvenligt design med flere smarte detaljer, som letter elektrikerens arbejde.

Nu følger Resi9 PW, som kan sætte yderligere fart på arbejdet og samtidig giver makismal sikkerhed i boliginstallationer.

PW står for prewired og er en serie færdigmonterede tavler i Resi9 CX-familien, som leveres 100 procent klar til brug i den nybyggede eller renoverede bolig. Elektrikeren skal blot fastgøre tavlen på væggen og forbinde den til installationen - alt andet arbejde er gjort på forhånd.

Sparer mange arbejdstimer

"Med Resi9 PW sparer elektrikeren ganske mange arbejdstimer, som ellers ville være gået med at montere komponenterne, teste tavlen og til sidst udfylde den lovpligtige dokumentation," siger Thomas Kvist, som er ansvarlig for tavlemateriel hos Schneider Electric Danmark.

Klik her for at læse resten af pressemeddelsen på Schneider Electrics hjemmeside

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet. Vi driver den digitale transformation og muliggør d…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere