01.02.2022  |  VENTILATION  |  Branchen

Før: Logistikelev Nu: Logistikassistent

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er med stor glæde, at vi i dag kan ønske Viktor Boe Sørensen tillykke med uddannelsen som lager- og logistikassistent – og med det nye job her hos os.

Allerede inden at Viktor startede som elev, havde han erfaring med at arbejde på et lager. Disse erfaringer er i læretiden blevet kombineret med en evne til at lære og en praktiske tilgang til opgaverne, hvorved Viktor har været en værdifuld elev for os. Samtidig har hans omgængelighed og gode humør gjort, at han er blevet en integreret del af vores team.
I forbindelse med sin uddannelse løste Viktor den afsluttende opgave og fik karakteren 12. Et bevis for Viktors evne og vilje til at lære og gøre en forskel.
Alt dette har været baggrunden for at tilbyde Viktor fortsat ansættelse efter elevtiden, hvilket vi er glade for, at han har accepteret.

Endnu engang: Tillykke Viktor!

For yderligere oplysninger kontakt os på tlf. +45 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk

#GEOVENT 

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere