22.12.2017  |  VVS  |  Branchen

Faaborg-VVS’er går konkurs

Et underskud på en halv million kroner i 2016 og en negativ egenkapital på 189.000 betyder, at VVS-virksomheden Chr. Fentz & Søn er gået konkurs.

VVS-firmaet Chr. Fentz & Søn måtte den 15. december begære skifteretten i Svendborg om konkurs. Samtidig blev også ejer Henrik Svenssons holdingselskab, Henrik Svensson Holding, begæret konkurs. Det skriver Fyens.dk.

Det faaborggensiske VVS-firma fik allerede sidste år store økonomiske problemer. Regnskabet fra 2016 viser, at selskabet sidste år realiserede et underskud på 500.000 kroner, og at egenkapitalen herefter var negativ med 189.000 kroner.

Dengang skrev Henrik Svensson i kommentarerne til regnskabet, at første halvår af 2017 allerede var startet svagt, men at ordresituationen var positiv.

Læs også: Ny køber til konkursboet efter Gaia Solar

Chr. Fentz & Søn blev stiftet i 1974 og overtaget af Henrik Svensson i 2011. Fyens.dk har forsøgt at få en kommentar fra Henrik Svensson, men uden held.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere