03.04.2020  |  EL  |  El-materiel

FACT Cross Connect fra CommScope

Indhold fra partner Hvad er dette?

FACT er navnet på det senest bud fra CommScope på et fleksibelt ODF (Optisk Distributions Frame), som kan rumme de flest applikationer, indenfor telecommunication , FTH (Fiber Til Hjemmet) eller datacenters infrastruktur.

FACT fungerer på samme måde som LEGO, sådan at man kan udbygge system i takt med at efterspørgsel kommer i netværket.

FACT kan fungerer som distributions punkt i et FTH-net, eller som krydsfelts punkt i et traditionelt Telecom netværk, og i et Data Center kan FACT bruges i MMR (Meet Me Room), Zone distributions punkt, eller til at optimere den plads der bruges på kabling helt ud ved kunden i et Data Center.

Med andre ord, så finders der nærmest ikke den netværksapplikation hvor FACT ikke kan spille en rolle og gøre livet nemmere, samtidige med at netværks robusthed øges i knudepunkterne.

Med FACT får du et af markeds mest kompakte produkter hvor der stadig kan anvendes standard patch kabler, med plads til ca. 8.500 fiber på 1m2, når der anvendes LC konn.

Se video på følgende link.

Og så er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på sales@6x.dk eller +45 4570 7077 så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtig løsning FACT-løsning til jeres netværk.

Mere fra Alcadon ApS

Alcadon ApS

www.alcadon.dk

Fiberoptiske løsninger optimeret til kundens behovVi har igennem de sidste 18 år været en betydende udbyder af produkter til det fiberoptiske LAN såvel som WAN marked. I et tæt samarbejde med nogle af verdens største og førende producenter, kan vi tilbyde en bred pallette af kvalitetsprodukter og løsninger. Dette sammenholdt med vores brede tekniske viden betyder, at vi kan rådgive således, a…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere