Jobopslag

Faglig VVS-ansvarlig til førende badeværelsesspecialist

Badmodul A/S

badmodul.dk

 • info@badmodul.dk
 • 70 70 25 10
 • Ejby Industrivej 28C, 2600 Glostrup
Se profil  
Stilling: Faglig VVS-ansvarlig til førende badeværelsesspecialist
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.06.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 06.06.2019
Søg job  

Er kun det bedste godt nok til dig? Og vil du arbejde i en virksomhed, hvor du får lov at strømline og optimere den måde, vi udfører VVS på?

Brug din VVS-ekspertise hos Badmodul. Her guider du vores svende til at skabe de flotteste og mest optimalebadeværelsertil lejligheds- og husejere over hele Sjælland.

En hverdag ude hos kunderne
Selvom vi er førende i branchen, så stræber vi hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor har vi oprettet en ny stilling til dig, hvor du skal hjælpe os med optimere og strømline vores arbejdsprocesser.

Det gør du sammen med vores svende og multisvende ude hos kunderne. Her er din opgave at kvalitetssikre og føre tilsyn med de opgaver, vores VVS’ere udfører, og du får ansvaret for deres oplæring. Det betyder, at du:

 • ensretter vores arbejdsprocesser og valg af materialer – fx i måden, vi trækker afløb på
 • sparrer med svendene om de mest optimale løsninger
 • godkender fakturaer vedrørende varekøb af fx værktøj og materialer
 • deltager i ansættelsessamtaler sammen med produktionschefen
 • sørger for, at svendenes kompetenceniveau er tilstrækkeligt.

Vores drøm er, at multisvendene i fremtiden skal kunne lave et badeværelse selv og varetage både VVS- og murerarbejde. Og sammen med vores projektleder og produktionschef er du med til at føre dette ud i livet.

Prisbelønnet virksomhed med høj arbejdsglæde
Du bliver en del af en virksomhed, hvor arbejdsindsatsen er lige så høj som arbejdsglæden. Vi er alle nørder, når det kommer til godt håndværk – det har vi vundet flere priser på i tidens løb. Og vi har stor succes med at arbejde på tværs af faggrænser og udnytte hinanden ekspertiser.

Vi fejrer vores succeser og belønner den gode indsats bl.a. med middage og fester flere gange om året, ligesom vi kan tilbyde pensionsordning, firmatelefon og helt nye firmabiler.

 • Er du den rette til opgaven?
 • Du er uddannet VVS-installatør.
 • Du trives med at tage beslutninger og have ansvar for omtrent 10 svende.
 • Du taler dansk og kan begå dig på engelsk.

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Mads Andreasen på +45 22 417 163.

Du sender din ansøgning og dit CV samt forventet lønniveau til mads@badmodul.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, så søg jobbet hurtigst muligt og senest d. 30. juni 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tags: Badmodul A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere