11.10.2021  |  VVS  |  Branchen

Fagligt Forum giver VVS’21-besøgende relevant viden

Efter to og et halvt år uden messer er VVS-branchen nu klar til at indtage et udsolgt Odense Congress Center til VVS'21.

Når VVS'21 finder sted på Odense Congress Center fra tirsdag den 12. oktober, vil der foruden ny teknologi også være rig mulighed for at udvide sin viden inden for branchen. På messen, som er udsolgt for alle stande, vil det helt nye tiltag Fagligt Forum hver dag byde på korte indlæg med relevant fagteknisk viden fra organisationer, vidensinstitutioner og myndigheder.

”Fagligt Forum bliver et supplement til besøget på VVS'21. Hovedattraktionen vil fortsat være udstillerne og de mange spændende produkter på standene, men i løbet af de tre messedage vil de besøgende også kunne bruge kort tid af deres besøg på lægge vejen forbi Hal D for at få relevant fagteknisk viden”, siger Per Rømer Kofod, administrerende direktør i brancheforeningen VELTEK, som er medarrangør af messen. Han håber på, at de besøgende vil tage godt imod Faglig Forum.

På Odense Congress Center er det Hal D, som vil danne ramme om Fagligt Forum, og hver dag under messen vil der være korte fagtekniske indlæg med viden, der anvendes direkte i installatørernes hverdag. Her kan man eksempelvis høre, hvordan man forebygger støjgener fra varmepumper, og hvordan man undgår Legionella-bakterier i sine vandinstallationer. Det sker med indlægsholdere fra Sikkerhedsstyrelsen, Teknologisk Institut og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Studiedag
 
Under VVS'21 vil der desuden blive afholdt studiedag for alle med interesse i VVS-branchen. Studiedagen finder sted tirsdag den 12. oktober, hvor temaet vil være "Fremtidens VVS'er". Der er planlagt en række foredrag med fokus på digitalisering, bæredygtighed, og hvordan du bruger dine kompetencer som nyuddannet VVS'er. Læs mere om studiedagen her.

VVS'21 finder sted fra tirsdag den 12. oktober til og med torsdag den 14. oktober. Det er gratis at deltage, men det kræver, at man forhåndsregistrerer sig på messens hjemmeside: www.vvs-messen.dk

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere