21.01.2021  |  EL  |  El-materiel

Familien er vigtig! Det gælder også for Wielands produkter, der ligeledes er opdelt i familier.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et eksempel er RST-stikkene, der er en familie af runde IP69 tætte stik.

Et eksempel er RST-stikkene, der er en familie af runde IP69 tætte stik.

Ja, RST-stikkene er en familie, der imødekommer forskellige behov både i størrelse og effekt, så der er et produkt til alle krav.
Med RST®-produktfamilien er det muligt at udføre stikbar installation i områder hvor der kræves høj tæthedsklasse. Op til IP69.
Yderligere er det muligt at anvende RST®-produktfamilien i mange applikationer da de er modstandsdygtige over for en lang række substanser. Se hele listen i vores katalog, som kan hentes nedenfor.

Produktfamilien består af RST Power - RST Classic - RST Mini - RST Micro. Med dette sortiment dækker vi fra signaler op til 50A.
Fælledes for alle familiemedlemmer er én ting, RST®-filosofien: et rundt stik med en høj IP-klassificering. RST-familien opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og beskytter den elektriske installation.

Se mere på vores side: Link 

Download katalog: Link 

Video: Link 

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, har dattersels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere