27.03.2018  |  VVS  |  Sanitet

Fantastisk bruseoplevelse og minimalt design - GROHE Tempesta

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det perfekte valg til moderne og arkitektoniske badeværelser.

Med sin skarpe, cylindriske profil og affasede detaljer er Tempesta-systemet det ideelle valg til moderne, arkitektoniske badeværelser. Ligesom alle andre GROHE brusesystemer er det nemt at installere, og det indeholder en fantastisk teknologi.

Hovedbruseren på 160mm og brusearmen på 390mm kan drejes for at indstille den perfekte brusevinkel, og håndbruseren har to strålemønstre – det rige strålemønster Rain og det livlige strålemønster Jet.

Brusestangen har en indvendig vandføring, og termostaten indeholder GROHE TurboStat teknologi, som betyder, at du kan tage et luksuriøst brusebad og være tryg ved, at vandet holder den forudindstillede temperatur, selv hvis vandtrykket ændrer sig.

Se mere her.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere