09.07.2019  |  EL  |  El-materiel

Fart over standsalget til EL & TEKNIK 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Antallet af nuværende tilmeldinger til Danmarks største elfagmesse overgår forventningerne og med ti måneder til messens afholdelse, tegner EL & TEKNIK 2020 sig til at fortsætte succesen fra 2018.

Når dørene til EL & TEKNIK 2020 bliver slået op den 12. maj 2020, er forventningerne og ambitionerne fra Dansk Energi og VELTEK meget høje.

EL & TEKNIK tegner sig nemlig til at blive endnu et tætpakket og energifyldt forum spækket med produktnyheder, aktiviteter, networking og vidensdeling, hvor fagligheden er i højsædet og med mange muligheder for at tilegne sig ny viden og pleje sine kompetencer.

115 udstillere har allerede valgt at takke ja til at deltage på messen, og antallet er mere end på højde med det forventede niveau i forhold til forrige messe.

Interesserede udstillere opfordres derfor til at tilmelde sig meget snart, da nye tilmeldinger til messen løbende kommer ind. Det er stadig muligt at booke en stand i hal A og Arena Fyn, mens hal C er meget tæt på at være udsolgt.

Den opdaterede halplan og udstillerliste kan downloades på messens hjemmeside

Fortsætter succesen fra 2018

180 udstillere og 8488 gæster sørgede for, at EL & TEKNIK 2018 blev den mest succesfulde messe siden messen i 2012. På EL & TEKNIK 18 var branchens faglighed i fokus hele vejen igennem med i alt 34 faglige indlæg og mini-kurser.

VELTEK og Dansk Energi kan på forhånd allerede nu love, at der ingen intentioner er om at skrue ned på messens faglige niveau, som både de besøgende og udstillende virksomheder imødeser i højere grad end nogensinde.

Derfor arbejder messearrangørerne blandt andet lige nu på at få næste års program for ’Fagligt forum’ og øvrige arrangementer på plads, som vil blive meldt ud løbende.

EL & TEKNIK 2020 afholdes i Odense Congress Center fra tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj.

Tilmeld dig EL & TEKNIK 2020

Følg EL & TEKNIK på LinkedIn

Mere fra VELTEK

VELTEK

www.veltek.dk

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheorganisation og repræsenterer cirka 115 virksomheder med en samlet omsætning på over 27 milliarder kroner i Danmark.VELTEK er repræsenteret i: Transport- og Bygningsministeriets Specialudvalg, VA-styregruppen under ETA Danmark, bestyrelsen for Dansk Center for Lys (DCL), bestyrelsen for Elretur og branchepanelet for Byggeri i Trafik- Bygge- og Boligstyrel…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere