19.05.2023  |  VVS  |  Sanitet

Farverige high-end armaturer vises frem på messe

GROHE stiller igen op på årets VVS-messe i Odense Congress Center den 24. til 26. maj. Grohe præsenterer en række skræddersyede produkter og nyheder til det professionelle marked.

Blandt nyhederne er GROHE Colors, der er et unikt sortiment af farverige high-end armaturer – herunder en helt ny sort variant med matchende tilbehør. GROHE kører en stor avanceret toetagers truck ind på standen med en innovativ indretning, der gør det muligt at visualisere, planlægge og udvælge produkter til et drømmebadeværelse både virtuelt og i 3D.

”Vi glæder os til atter at møde vores mange kunder og pleje de personlige relationer til både dem og andre samarbejdspartnere på vores stand, hvor vi i vores velkendte mørkeblå farver har gjort alt for at sikre dem en god oplevelse blandt andet ved flere særlige arrangementer. Jeg håber, at kunderne vil tage godt imod de dedikerede produkter, vi viser på messen. De er alle en del af GROHEs omfattende professionelle program med strategisk samarbejde og skræddersyede produkter og løsninger til det professionelle marked”, siger leder af GROHE i Danmark Poul Christian Pedersen, der selv vil være til stede på messen.

GROHE Colors
En helt ny sort farvevariant, Phantom Black, som GROHE er ved at introducere på verdensmarkedet, bliver for første gang præsenteret for de danske kunder på messen. Phantom Black lanceres udelukkende på det professionelle marked og er både i design og kvalitet takket være en lak-coating-teknik, der gør alle GROHE Phantom Black-produkter meget holdbare og modstandsdygtige over for korrosion, falmning og ridser.

Læs også: Erfaren partner til badsortiment viser sig frem på VVS-messe

Phantom Black er en del af et omfattende sortiment af farvede armaturer med matchende tilbehør, GROHE Colors, som er designet til den generelle trend med flere og mere markante farver i danskeres badeværelser. Colors gør det således muligt at skabe et farverigt badeværelse i ens egne farver, stil og finish med Essence armaturer, Euphoria brusesystemer, Smartcontrol indbygningssæt og matchende trykplader, tilbehør og kontrolpaneler.

GROHE Colors’ design kombinerer moderne, minimalistiske træk med bløde, organiske former i et elegant design i farverne Warm Sunset, Hard Graphite og Cool Sunrise og Phantom Black - med hele otte forskellige finish i skinnende, børstet eller mat at vælge i mellem.

Smart home, hygiejne og installationssystemer
På standen har GROHE også samlet en række andre produkter, der lever op til de professionelle markeders skærpede krav til funktionalitet, design og ressourcebesparelser. Det drejer sig blandt andet om smart home løsninger og berøringsfri armaturer, der matcher de avancerede hygiejnekrav i nutidens badeværelser og køkkener. Samtidig kan man opleve GROHEs installationssystemer, der tilbyder installatøren en sikker og hurtig metode til montering af væghængte toiletter, bideter og urinaler.

GROHE i møblerne
GROHEs store stand er indrettet med møbler fra det danske designfænomen, Mater Design, der siden 2006 har arbejdet med at omdanne overskudsmateriale og plastaffald til bæredygtige designermøbler. Overskudsplast fra GROHEs produktion indgår i flere af Mater Designs high-end designermøbler.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere