14.05.2019  |  EL  |  Belysning

FBA Huse A/S skaber flotte resultater med green:ID Troldtekt-LED

Indhold fra partner Hvad er dette?

green:ID Troldtekt-LED - også velegnet i udhæng

FBA Huse, som i mere end 40 år har bygget enfamilieshuse af høj kvalitet, har i flere nyopførte huse anvendt green:ID Troldtekt-LED

De populære Troldtekt loftpalder anvendes i stigende grad i nybyggerier – de ses både anvendt indendørs men i særdeleshed også udendørs, bl.a. i udhæng i forbindelse med carporte og terrasser.


FBA Huse har i flere af deres nyopførte huse anvendt green:ID Troldtekt-LED netop i forbindelse med belysning i udhæng i carporte og på terrasser – samt ligeledes også i lukkede garager.
Fælles for disse områder er, at der kan forekomme fugt, hvilket sætter krav til tæthedsgraden til belysningen. green:ID Trodltekt-LED har en tæthedsgrad på IP44, hvilket gør, at de også er særdeles velegnet til anvendelse steder som disse.

Det unikke og stilrene design på green:ID Troldtekl-LED skinnerne passer godt samme med den minimalistiske stil, som mange nybyggerier opføres i.    

Undgå at bryde overfladen på Troldtekt pladerne
Da green:ID Troldtelt-LED skinnerne monteres diskret i samlingerne mellem Troldtekt-pladernes korte sider, undgår man at bryde Troldtekt pladens rene overflade, som man normalt gør med traditionel runde indbygningsspot.
Placeringen af green:ID Troldtekt-LED Skinner betyder også, at de nærmest ikke er synlige når skinnerne er slukket.

Få mere information om de forskellige typer og varianter af Troldtekt-LED HER


 

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere