14.05.2019  |  EL  |  Belysning

FBA Huse A/S skaber flotte resultater med green:ID Troldtekt-LED

Indhold fra partner Hvad er dette?

green:ID Troldtekt-LED - også velegnet i udhæng

FBA Huse, som i mere end 40 år har bygget enfamilieshuse af høj kvalitet, har i flere nyopførte huse anvendt green:ID Troldtekt-LED

De populære Troldtekt loftpalder anvendes i stigende grad i nybyggerier – de ses både anvendt indendørs men i særdeleshed også udendørs, bl.a. i udhæng i forbindelse med carporte og terrasser.


FBA Huse har i flere af deres nyopførte huse anvendt green:ID Troldtekt-LED netop i forbindelse med belysning i udhæng i carporte og på terrasser – samt ligeledes også i lukkede garager.
Fælles for disse områder er, at der kan forekomme fugt, hvilket sætter krav til tæthedsgraden til belysningen. green:ID Trodltekt-LED har en tæthedsgrad på IP44, hvilket gør, at de også er særdeles velegnet til anvendelse steder som disse.

Det unikke og stilrene design på green:ID Troldtekl-LED skinnerne passer godt samme med den minimalistiske stil, som mange nybyggerier opføres i.    

Undgå at bryde overfladen på Troldtekt pladerne
Da green:ID Troldtelt-LED skinnerne monteres diskret i samlingerne mellem Troldtekt-pladernes korte sider, undgår man at bryde Troldtekt pladens rene overflade, som man normalt gør med traditionel runde indbygningsspot.
Placeringen af green:ID Troldtekt-LED Skinner betyder også, at de nærmest ikke er synlige når skinnerne er slukket.

Få mere information om de forskellige typer og varianter af Troldtekt-LED HER


 

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv.I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilgængeligt og kompetent bagland, der yder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere