21.01.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Fejlfri effektmålinger for E-mobilitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

ZES ZIMMER har deres styrke i netop dette felt og leverer præcise effektmålinger, som opfylder hver applikation og behov.

El-biler og elektriske køretøjer i det hele taget, er for tiden det helt store tema i branchen. De høje krav der i dag stilles til performance og effektivitet for de elektriske køretøjer (EV), drivlinjen (powertrain) og DC- & AC-ladere i særdeleshed, stiller ekstremt høje krav til måleudstyret. ZES ZIMMER har deres styrke i netop dette felt og leverer præcise effektmålinger, som opfylder hver applikation og behov.

På det seneste har næsten alle industrialiserede lande vedtaget og fremskudt investeringer i e-mobilitet. Brugen af elektriske køretøjer (EV) har, af mange, været anset som en måde at nedbringe afhængigheden af olie betragteligt, betjene køretøjer mere effektivt og reducere kulstofemissioner. Man forudsiger at antallet af EV fra år 2040 vil have nået 500 mio.

Den forventede vækst af EV-markedet udgør mange udfordringer for R&D- og testingeniører, som bliver tilkaldt for at løse disse. De høje krav der i dag stilles til performance og effektivitet for de elektriske køretøjer (EV), drivlinjen (powertrain) og DC- & AC-ladere i særdeleshed, stiller ekstremt høje krav til måleudstyret. Som et gammelt ordsprog siger: “Hvis du ikke kan måle det, kan du ikke kontrollere det”.

Det er her hvor ZES ZIMMER virkelig har deres styrke og leverer præcise effektmålinger, som opfylder hver applikation og behov.

Læs mere i artiklen her eller kontakt os på tlf. 75 52 20 20 

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere