03.11.2021 | Navnenyt

Fejrer 10 års jubilæum hos John Jensen VVS

Jesper Romme fejrer 10 års jubilæum hos John Jensen VVS

”Det er vildt, der allerede er gået 10 år, men jeg går stadig glad på arbejde hver dag”.

Sådan fortæller Jesper Romme, der har 10 års jubilæum i John Jensen VVS. Jesper startede dengang i vores serviceafdeling for større erhvervskunder, men han er i dag en fast del af entreprise-holdet i Københavns Lufthavn.
 
John Jensen VVS er et godt firma med højt til loftet og en masse spændende opgaver. Jeg har gennem årene fået mange tilbud om jobskifte, men så længe jeg går glad på job, har gode kolleger og en god chef, så napper jeg da gerne 10 år mere i firmaet” fortæller Jesper.

Vi ønsker dig et stort tillykke med de første 10 år, Jesper – og vi glæder os over, at du bliver hængende de næste 10 år også.

#tillykke #jubilæum #arbejdsglæde #nappertiårmere

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere