15.03.2023  |  VENTILATION  |  Indeklima

Fire grunde til, at du bør vælge et ECO 300 ventilationsanlæg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Høj varmegenvindingsgrad og energieffektivitet. Kompakte indbygningsmål. Fuldautomatisk bypass. Og meget mere. Find ud af, hvorfor du bør overveje et ECO 300 ventilationsanlæg fra Genvex.

Med et ECO 300 ventilationsanlæg fra Genvex får du det ideelle ventilationsanlæg til enfamiliesboliger som parcelhuse, typehuse og rækkehuse. 

Her kan du læse fire ud af de - mange - årsager til, at man bør vælge en ECO 300:  

 1. Kompakte indbygningsmål
  Med kompakte indbygningsmål og en ekstra lav vægt, er vores ECO 300 let at montere og servicere.
   
 2. Højere komfortniveau
  Den indbyggede, fuldautomatiske bypass gør det muligt at åbne op for en køligere udeluft og dermed nedkøle boligen om sommeren – og det er noget, der bidrager til komforten. 
   
 3. Besparelser på varmeregningen
  ECO 300 genvinder op til 94 % af varmen i din bolig. Den høje varmegenvindingsgrad og energieffektivitet kan derfor give betydelige besparelser på din varmeregning.  
   
 4. Fleksible tilslutningsmuligheder
  Anlægget er fleksibelt, da det kan venstre/højre konfigureres efter behov – det betyder at indblæsning og udsugning kan monteres på henholdsvis højre eller på venstre side af anlægget.


Kunne du tænke dig at vide mere om vores ECO 300 ventilationsanlæg?  
Så følg linket her

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder.Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere.Når du vælger et originalt Genvex-anlæg er din kunde sikret et sundt in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere