14.09.2023  |  VENTILATION  |  Indeklima

Fire grunde til at vælge en Combi Blueline

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er mange grunde til, at du bør overveje den nye generation af ventilationsvarmepumper, Combi Blueline. Vi har samlet fire lige her.

Den nye ventilationsvarmepumpe fra Genvex, Combi Blueline, markerer en ny type af ventilations- og varmepumpeløsninger.

Vi har her samlet fire fordele ved at få en Combi Blueline: 

 1. 4-i-1 løsning 
  Combi Blueline er en komplet løsning, der både kan stå for din varme, dit varme brugsvand, dit indeklima samt anvende varmepumpen til køling af indblæsningsluften. 
   
 2. Optimalt indeklima
  Ventilationsanlægget i den nye Combi Blueline har indbygget fugtsensor og en optionel CO2-sensor. Og så genanvender ventilationsanlægget helt op til 88 % af varmen fra udsugningsluften!
   
 3. Højeffektiv varmepumpe
  Combi Blueline har en indbygget højeffektiv varmepumpe med et lavt energiforbrug. Samtidig kan energien i udsugningsluften bruges til opvarmning af henholdsvis indblæsningsluften eller brugsvandet.
   
 4. Innovativ styring
  Combi Blueline har komplet Optima 314-styring. Touch betjeningspanelet giver mulighed for intuitivt at ændre i driftsindstillinger. Og så er der indbygget internet gateway, som giver mulighed for fjernbetjening af anlægget via app.

Kunne du tænke dig at læse om flere fordele ved den nye Combi Blueline? 
Så læs med her. 

Vi har også lavet en række introduktionsfilm, hvor vores produktchef Christen Lautrup fortæller om de mange funktioner og fordele ved Combi Blueline. 

Dem kan du se lige her. 

God fornøjelse!

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder.Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere.Når du vælger et originalt Genvex-anlæg er din kunde sikret et sundt in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere