25.04.2023  |  VVS  |  Varme og køling

Fire grunde til at vælge en METRO Delta

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kunne du tænke dig at høre, hvorfor du bør overveje METRO THERMs nye væske-vand varmepumpe, METRO Delta? Så får du fire gode grunde lige her.

METRO Delta er en væghængt væske-vand varmepumpe til mindre husstande.
Varmepumpen fylder ikke mere end et gasfyr og har en kapacitet på 4,3 kW* til at producere varme, varmt vand og køling til hjemmet.

METRO Delta repræsenterer den nye generation af miljøvenlige, støjsvage, kompakte og yderst effektive varmepumper, der kan stå for produktionen af både varme, varmt vand og køling. 

Her er fire grunde til, at du bør overveje en METRO Delta: 

 1. Fleksibel varmepumpeløsning
  METRO Delta kan kombineres med flere forskellige typer energivenlige varmekilder som fx PVT-paneler, jordvarme eller termonet.
   
 2. Perfekt til mindre boliger
  METRO Delta tilsluttes en støj- og vedligeholdelsesfri udedel og er derfor perfekt til mindre boliger, der af støjhensyn ikke kan få installeret en luft-vand varmepumpe.
   
 3. Fremtidens grønne varmepumpe
  METRO Delta bruger det naturlige kølemiddel propan, som har en meget lav klimabelastning.
   
 4. Ideel til gaskonvertering
  METRO Delta har en kompakt størrelse og er væghængt. Derfor er den helt ideel til gaskonvertering, da den ikke optager mere plads end det eksisterende gasfyr.
   

Du kan høre meget mere om den nye METRO Delta lige her. 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere