09.03.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

fischer garanterer lynhurtig montage med nyt letskinnesystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt skinnesystem fra fischer giver VVS-installatører en markant tidsbesparelse ved montering af rør. Letskinnesystemet lanceres på VVS 17 i Odense, og fischer har store ambitioner på det danske marked.

fischers nyudviklede system til montering af rør bliver i foråret introduceret i hele Europa. fischers nye letskinnesystem hedder SaMontec FLS og ser dagens lys for første gang på aprils årlige VVS-messe i Odense. fischer i Danmark er sikre på, at VVS-branchen vil tage godt i mod det nye skinnesystem:

”FLS-systemet er udviklet med lynhurtig montage for øje. Det er ganske enkelt enormt tidsbesparende for VVS-installatøren at bruge FLS. Nye formonterede konstruktionselementer og talrige andre smarte samlingsdetaljer sikrer, at systemet er både brugervenligt og lynhurtigt at montere,” siger salgschef hos fischer i Danmark, Ulrik Nielsen, om det nye system.

På VVS 17 vil fischer-standens gæster blive udfordret til en konkurrence i montage på tid, og hos fischer er man sikre på, at det nye letskinnesystem hurtigt vil overbevise VVS’erne.

Storebror til større byggerier

Samtidig med lanceringen af FLS-systemet promoverer fischer også storebroderen, FUS skinnen, som opgraderes. Dette system retter sig mod større og tungere byggeprojekter som nye kraftværker og sygehuse. Et nyt gennemstiksbeslag og andre nye montagevenlige detaljer betyder, at FUS-systemet ligesom lillebroderen er meget tidsbesparende for montørerne.

Blandt de første forhandlere af fischers nyeste installationsprodukt er Brødrene A & O Johansen A/S, hvis sælgere allerede i starten af februar blev grundigt introduceret til FLS-systemet:

”Det er en super god løsning og en klar forbedring af fischers nuværende produkter til rørophæng. FLS er meget bruger- og montagevenligt. Det er utroligt alsidigt og giver brugeren mulighed for mange forskellige løsninger,” fortæller Christian Holm Andersen, der er konsulent hos Brødrene A & O Johansen A/S.

FLS-systemet har med sit effektive skinneudvalg og formonterede dele ydermere den fordel, at det optager meget lidt lagerplads hos fischers forhandlere. FUS-systemet kan afhentes i udvalgte filialer med projektorienteret salg, og ligger i øvrigt klar på fjernlageret til bestillinger fra større byggerier.

Store ambitioner

”Vi har store forventninger til især FLS-systemet, som efter vores mening er det bedste og mest fleksible system på markedet. Vores sælgere har allerede fået ordrer på FLS-systemet, og det er ikke engang i handlen endnu. Vi håber, at FLS vil blive det foretrukne system for de danske VVS’ere,” forklarer Ulrik Nielsen fra fischers danske hovedkontor i Køge.

Også Brødrene A & O Johansen A/S ser med spænding frem til lanceringen af FLS-systemet:

”Med de løsninger, som fischer tilbyder, kan VVS’erne skære ned på montagetiden. Håndværkere i Danmark er dyre, så det er kun godt, når moderne udstyr kan skære lidt af arbejdstiden,” forklarer konsulent Christian Holm Andersen.

Oplagt med lancering på messen

Med på VVS-messen i Odense Congress Center har fischer flere andre produkter, der retter sig mod den danske VVS-branche. For eksempel præsenterer fischer en ny montagevenlig rørbøjle, hvor gummiindlægget er designet, så gummiet ikke kan skride ud under montagen.

VVS 17 er en glimrende mulighed for at lancere sine nye produkter, forklarer fischers salgschef Ulrik Nielsen:

”Vi når ud til rigtig mange interessenter og branchefolk. VVS-messen giver os kontakt med både vores direkte kunder og mange af de slutbrugere, som i sidste ende får vores produkter i hånden. Det har stor værdi, og det er oplagt, at præsentere vores nyheder i samme ombæring.”

Den genanvendelige betonskrue, UltraCut, er ligeledes helt ny på det danske marked og bliver også præsenteret på VVS 17. I modsætning til branchens andre metalankre, kan UltraCut bruges flere gange. Det gælder også i fastgørelsen af FLS- og FUS-systemerne, der ofte vil blive brugt i netop beton.

Landets første forhandlere af FLS- og FUS-systemerne bliver AO- og Sanistål-butikkerne.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere