03.05.2022  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Fjern giftige gasser, lugte, aerosoler, VOC'er osv. fra luften!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efterspørgslen efter udstyr, der kan fjerne forskellige stoffer fra luften, er stigende.

Luftens renhed bliver et mere og mere vigtigt tema i hele verden.

På baggrund af denne efterspørgsel fra kunderne introducerer Geovent GFC-filterenheden til rensning af returluft, indsugningsluft eller recirkuleret luft for at fjerne giftige gasser, lugte, aerosoler, VOC'er osv. fra industrielle produktionsprocesser.

Ved at lade luften passere gennem mellem 75 og 300 kg aktivt kulpiller, bliver luften renset for de uønskede stoffer. Når GFC-enhederne installeres i serie, kan rensningen af luften nå et meget højt niveau. Der er en direkte sammenhæng mellem den tid, som luften er i kontakt med de aktive kulpiller, og   effektiviteten af rensningen.

Egenskaberne ved det aktiverede kul er afgørende for, hvilke stoffer der renses.

F.eks. kan det aktive kul imprægneres for at fjerne skadelige stoffer som f.eks. kviksølv.

Geovent GFC er en økonomisk og effektiv løsning, og samtidig bruges der mindre energi til filtreringen end andre løsninger.

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere