01.06.2017  |  VVS  |  Varmeanlæg

Flad fjernvarmeunit til indbygningsskabe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny fjernvarmeunit måler kun 20 cm i dybden og kan passe ind, hvor pladsen er trang, fx i lejligheder

Det kan være en udfordring at få plads til fjernvarmeinstallationer i lejligheder eller nybyggeri, hvor plads er en mangelvare. Derfor lancerer METRO THERM en ny fjernvarmeunit: METRO System 4 Slimline, som kun måler 20 cm i dybden, 55,9 cm i bredden og 65 cm i højden. Det vil sige, at den passer ind i et almindeligt 60-centimeters skab. Unitten har en gennemstrømningsvandvarmer og blandesløjfe til direkte fjernvarme, så den kan både opvarme brugsvand og regulere rumopvarmning med direkte fjernvarme.

Nem at bruge og servicere

Slimline er let at skille ad og samle igen, og de mest brugte funktioner sidder udenpå. Det gælder fx energimåleren, som kan aflæses i fronten af unitten, og både pumpe og vejrkompensator kan reguleres udefra. Det betyder nem installation og gnidningsfri service.

Undgå vandskade

Den nye fjernvarmeunit er forberedt til Permanent Driftsovervågning, der kan tilkøbes som ekstraudstyr. Det gør det muligt at opdage lækager i radiatorerne hurtigt og stoppe dem, inden der kommer vandskade. 

METRO System 4 Slimline kommer i handelen inden sommerferien – hold øje på metrotherm.dk.

Vejl. pris: 11.400 kr. ekskl. moms. Kan købes hos grossister og VVS-installatører.

Læs mere her

Følg os på Facebook

Følg os også på LinkedIn

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere