03.03.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Fleksibel dataloggerserie fra Elma Instruments

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sefram DAS-serien fra Elma Instruments er en serie dataloggere, som er velegnet i forbindelse med måleopgaver indenfor produktion, vedligehold, fejlfinding, procesovervågning, dokumentation eller applikationer hvor der er behov for datalogning.

Sefram DAS-serien fra Elma Instruments består af en serie dataloggere, som er velegnet i forbindelse med måleopgaver indenfor produktion, vedligehold, fejlfinding, proces overvågning, dokumentation eller andre applikationer hvor der er behov for datalogning. DAS-serien består af en serie dataloggere, der kan løse de fleste opgaver med datalogning helt op til 200 kanaler. Alle måledata vises overskueligt på loggerens 10” touch farveskærm, og kan overføres til PC for efterfølgende dokumentation og rapportering.

 Instrumenterne har en logisk menu struktur, som du nemt betjener via touchskærmen. Der er indbygget målehukommelse på 32GB (64GB DAS60) – er det ikke nok, kan du vælge at gemme på en ekstern USB-nøgle. Er loggeren placeret på en ekstern lokation, kan du programmere den via LAN og medfølgende Sefram software, VNC app samt hente måledata til din PC for analysering – det kræver bare, at logger og PC er tilsluttet samme LAN.

 DAS30, 50 og 60 er tre hurtige dataloggere, som logger med en hastighed op til 10 MS/s, og derfor bl.a. er velegnet til fejlfinding i forbindelse med transienter, kortvarige afbrydelser og lignende. Indgangene i de tre loggere kan måle spænding op til ±500V, hvorfor du kan tilslutte dem direkte til net-spænding. DAS30, 50 og 60 har henholdsvis 2,4 og 6 analoge kanaler og avancerede net-analyse funktioner som en dedikeret net-analysator – 1 faset analyse for DAS30/50 og 3 faset analyse med DAS60 som har 6 kanaler.

 Sefram DAS220 og DAS240 med op til 200 kanaler er velegnet som proces datalogger, hvor der kan være behov for flere kanaler. DAS220 har 10 kanaler, og DAS240 leveres med 20 kanaler med mulighed for udvidelse op til 200 kanaler (i moduler med 20 kanaler). DAS220/240 logger med en hastighed på ned til 1ms/kanal - indgangene måler op til ±100VDC, 4-20mA via shunt (tilbehør) og temperatur via thermocouple eller PT100/1000 probe.

 Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere