26.04.2022  |  EL  |  Belysning

Fleksibel NOVA 2 CAS arbejdslampe med op til 2000 lumen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med NOVA 2 CAS har du altid en arbejdslampe lige ved hånden, hvor end der er brug for det.

Med den nyeste COB LED teknologi giver lampen en kraftfuld belysning med helt op til 2000 lumen. Lysdæmperfunktionen giver derudover mulighed for at indstille lysstyrken på 5 forskellige trin.

En ekstra detalje ved NOVA 2 CAS er den indbyggede powerbank med USB-stik, der giver mulighed for at oplade din mobil i løbet af dagen. Arbejdslampen har et meget fleksibelt design, da den både har en støttefod og en indbygget krog, dermed kan lampen placeres i forskellige positioner for at opnå den ønskede arbejdsvinkel.

NOVA 2 CAS er kompatibel med METABO/CAS 12V-18V batterierne og som noget særligt kan SCANGRIP POWER SUPPLY tilsluttes direkte til lampen for at opnå ubegrænset lys.

Lampen er perfekt til brug i forskellige miljøer, da den er fremstillet af robust sprøjtestøbt aluminium, og derfor resistent over for slag, stød og vibrationer.

Få mere information om NOVA 2 CAS her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere