09.03.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Fleksibel og optimal ventilationsløsning til sportshaller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gennem årene har KE Fibertec leveret adskillige tekstilbaserede ventilationsløsninger til sportshaller i ind- og udland, f.eks. ishockey, fodbold, håndbold, svømmebassiner og vandlande.

Ved et af de seneste projekter har KE Fibertec Norge i tæt samarbejde med vores kunde Nordvest Miljø AS leveret tekstilkanaler til en ny indendørs fodboldhal i Haried. Her var det især vigtigt, at løsningen kunne sikre optimal ventilation på samme tid som opvarmning af hallen både under træning, og når der spilles kampe i hallen. Tekstilkanalerne er lavet af materialet ZeroWeave med KE DireJet-systemet i Ø800 mm og en længde på 65 meter. Ved maksimal luftmængde leveres 11.000 m3/h i hver kanal, så i alt giver løsningen en samlet luftmængde på 22.000 m3/h.

Læs mere om casen på www.ke-fibertec.dk og se de mange gode referencer, vi gennem årene har leveret til sports- og multihaller, og hvordan vi har løst de høje krav og særlige udfordringer, der er, når indeklimaets behov varierer og ofte kræver en fleksibel luftfordeling.
 

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere