06.08.2018  |  EL  |  Branchen

Flere håndværkere digitaliserer sagsstyringen

Platformen Ordrestyring.dk, der hjælper håndværkere med at holde styr på de daglige timesager, har fået over 3.000 nye brugere og nået en rekordomsætning. Nu viser flere faggrupper desuden interesse for det webbaserede sagsstyringsprogram, påpeger direktøren.

Ordrestyring.dk forsætter væksten fra de tidligere år, viser virksomhedens seneste regnskab. 

Med en tilgang på flere end 3.000 stiger antallet af brugere til 12.500, og det udmønter sig i en rekordomsætning og en bruttofortjeneste, der stiger fra 9,2 millioner til 13,6 millioner kroner. 

Ordrestyring.dk har indtil nu har været målrettet virksomhederne i el- og VVS-branchen, men ifølge direktøren Tommy Hahn Sørensen er tendensen, at flere og flere faggrupper nu begynder at effektivisere.

Læs også: Dansk Byggeri: Digitalisering af byggeriet er godt på vej

”Resultatet er udover den generelle digitalisering i byggebranchen et resultat af, at vi for alvor har åbnet op for langt flere faggrupper, herunder entreprenører, tømrere, malere og kloakvirksomheder. Dem har vi langt flere af nu, og det kommer også til at gøre sig gældende de kommende år”, siger Tommy Hahn Sørensen, der forventer at runde 15.000 brugere ved årsskiftet.

Partnerskab med håndværkerne
Ordrestyring er etableret i 2011 og er årligt vokset med 100 procent.

Den webbaserede og digitaliserede forretningstilgang er lavet for at gøre det lettere for virksomhederne at automatisere og effektivisere administrationen.

”Vi er sat i verden for at effektivisere og give håndværkere en nemmere hverdag, så de i højere grad kan fokusere på deres kernekompetencer”, siger Tommy Hahn Sørensen.

Ordrestyring.dk stiller derfor mandskab og digitale platforme til rådighed, når håndværkerne har tid og når det passer ind i deres travle hverdag. På den måde mister virksomhederne heller ikke de timer, hvor de har mulighed for at opnå deres indtjening, skriver Ordrestyring.dk i en pressemeddelse.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere