17.06.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Flere muligheder for specialbelysning med LED-bånd

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye silikoneprofiler til LED-bånd giver flere belysningsmuligheder

Ecofoss udvider sortimentet med nye silikoneprofiler til LED-bånd. Med disse silikoneprofiler åbner der sig endnu flere muligheder for specialbelysning med LED-bånd.

De nye silikoneprofiler kommer både i en firkantet og rund udgave, og fælles for dem begge er, at de er yderst fleksible og dermed kan tilpasses både rundinger og bøjninger. De firkantede profiler gør det muligt at vinkle lyset i 90°, hvor det med de runde udgaver er muligt at få lyset 360° rundt. 


I sidste uge blev det nye koncept færdiggjort og testet i forbindelse med et spændende projekt, som en af vores forhandlere lavede for en kunde.
Til projektet blev der, i de firkantede silikoneprofiler, integreret omkring 50 meter LED-bånd, som skulle monteres i flere messepodier med runde hjørner.


Med de nye silikoneprofiler åbner der sig endnu flere muligheder for specialbelysning med LED-bånd.

Konceptet kan bruges både til erhvervmæssige- samt private projekter.

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere