18.05.2018  |  EL  |  El-materiel

Fleretageklemmer til bygningsinstallation sparer plads

Indhold fra partner Hvad er dette?

Installationsklemmerne fra Phoenix Contact imponerer med deres lave og kompakte design. Ved at benytte dem kan bygningsinstallationer udføres på en hurtig og pladsbesparende måde.

Installationsklemmerne fra Phoenix Contact imponerer med deres lave og kompakte design. Ved at benytte dem kan bygningsinstallationer udføres på en hurtig og pladsbesparende måde. De nye UTI 6 fleretageklemmer er egnede til ledere op til 10 mm2.

Dobbelte funktionsskakte på hver etage sikrer en tidsbesparende 3-faset fordeling i klemrækken. Hvert klemmepunkt kan mærkes tydeligt og ses i enhver position på rækkeklemmen.

Alle nulleder-skilleklemmer er udstyret med et robust, skruefrit skillestykke til enkel og sikker N-afbrydelse. Skillestykket fastholdes i endepositionerne. Installationsklemmerne UTI med skruetilslutning er kompatible med installationssystemet fra Phoenix Contact og har samme systemegenskaber som rækkeklemmesystemet Clipline complete.

Læs mere om installationsklemmer på vores hjemmeside.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere