26.08.2021  |  EL  |  Sikkerhed

FLIR lancerer nye fastmonterede termiske/visuelle kameraer til industrien

Indhold fra partner Hvad er dette?

På HI 21 messen stand G5778 præsenterer Elma Instruments FLIR´s nye fastmonterede termiske/visuelle kameraer til industrien.

Den nye serie omhandler FLIR A400/500/700 og FLIR A50/70.

Forskellen mellem FLIR A400/500/700 og A50/70 er, at der er muligt at skifte linse på A400/500/700, samt at der er motoriseret fokus. FLIR A50/70, har fast linse og manuel fokus. FLIR A400/500/700 kan leveres med 6°, 14°, 24° eller 42° linse afhængig af applikation eller behov – ændrer behovet sig efterfølgende, kan linsen udskiftes.

Gældende for begge typer er, at der findes 2 versioner; Smart Sensor og Image Streaming.

Smart Sensor anvendes til termisk overvågning, hvor primær betjening af kameraet foregår via kameraets indbyggede webbrowser. Her defineres og konfigureres alle indstillinger, alarmgrænser m.m. Applikationer er typisk; Tilstandsovervågning, R&D, Fejlfinding, Temperatur screening af personer m.m.

Image Streaming anvendes til termisk overvågning, hvor data ønskes integreret med eksisterende industri-protokoller som f.eks. GigE Vision og GenICam. Applikationer er typisk industrielle processer og OEM brug.

Tillægsoptioner til ovennævnte er: Advanced Mode, Wi-Fi, Visuelt kamera, Macro Mode og IP67 hus.

Vil du vide mere om FLIR´s nye automation serie, så kontakt os på tlf. 70221000.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere