02.09.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

FLIR T865 termisk kamera i PRO-serien

Indhold fra partner Hvad er dette?

- Kameraet til den professionelle termografør…

På HI 21 messen stand G5778 præsenterer Elma Instruments nyheden FLIR T865 termokamera som har en 640x480 pixel detektor med en følsomhed på <0,03˚C. Hovedforskellen på de to kameraer er, at T865 har en utrolig nøjagtighed på kun ±1⁰C i temperaturområdet 5…120⁰C.

Normalt er infrarød temperaturmåling begrænset af en nøjagtighed på ±2⁰C eller ±2% - men T865 er ”fintunet” i dette begrænsede temperaturområde, hvilket gør kameraet særdeles velegnet til laboratoriebrug, videnskabelige forsøg/projekter, samt andre applikationer som kræver en højere nøjagtighed. FLIR T865 kan selvfølgelig også sagtens bruges til mere ”almindelige” applikationer som eksempelvis el- og bygningstermografering – bare med en højere nøjagtighed end de fleste andre termiske kameraer.

FLIR T865 er perfekt ergonomisk opbygget fordi selve kameradelen med linse kan drejes 180⁰ i forhold til resten af kameraet. Kameraet har en lysstærk digital søger indbygget, samt rigtig mange brugbare funktioner for brugeren, som arbejder professionelt med termografering. LCD-skærmen er hele 4” - og selvfølgelig med touch betjening.

Funktionen UltraMax der forøger opløsningen i det termiske billede til hele 1,2 MP, er implementeret i T865. Kameraet kan optage termografisk video direkte på SD-kort i H.264 format, eller streame radiometrisk video til PC via kabel eller trådløst via Wi-Fi kommunikation.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere