23.02.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Flot tilbygning sikrede et godt indeklima uden ventilationsrør

Indhold fra partner Hvad er dette?

En flot tilbygning har givet Nyrupskolen en helt ny hovedindgang og et imponerende auditorium i to etager. Det gode, energivenlige indeklima sørger MicroVent for.

Igennem flere år har Nyrupskolen manglet klasseværelser, og da arkitektfirmaet Kullegaard blev hyret til at tegne en tilbygning, greb de chancen for samtidig at give skolen en ny profil udadtil.

Den flotte tilbygning på 500 kvm udgør nemlig skolens nye hovedindgang og rummer ud over administrationen og forberedelsesrum til lærerne, et inspirerende auditorium i to etager, der er opbygget som et kreativt læringsrum med bibliotek og læringstrappe.

Desuden er der i tilbygningen blevet garderobeplads til skolens elever.

Nyrupskolen valgte MicroVent som ventilationssystem, fordi ventilationsenhederne indbygges diskret i facaden og dermed sikrer et sundt og behageligt indeklima uden at skæmme bygningens arkitektur.

En anden faktor var MicroVents yderst lave lydniveau, der gør ventilationen særligt velegnet i undervisningslokaler og kontorer.

Endelig bruger det rørløse ventilationssystem 85 % mindre strøm end rørført central ventilation, hvilket er en fordel for både miljøet og skolens driftsbudget

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate udvikler og leverer decentrale mikroventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate har udviklet det klimavenlige og energibesparende ventilationssystem MicroVent, som er diskret rørløs ventilation til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.På grund af sit rørløse design bruger MicroVent 85 % mindre energi og er derfor langt billigere i anlæg og dri…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere