06.02.2019  |  VVS  |  Branchen

FM Mattsson-direktør skifter til Norisol

Ole Sander bliver ny direktør i entreprenørvirksomheden Norisol.

Ole Sander, der forleden meddelte, at han stopper som administrerende direktør i FM Mattsson Mora Group Danmark, skal fra første maj være øverste chef i entreprenørfirmaet Norisol.  

”Jeg ser frem til at tiltræde som direktør i Norisol, som jo er markedsleder og har en god solid platform inden for teknisk isolering og samtidig et potentiale for vækst i de andre discipliner. Det er en sund virksomhed med dygtige medarbejdere, lange og gode kunderelationer og en ny ejerkreds, der har demonstreret stor interesse i at sikre, at virksomheden drives efter sunde ledelsesmæssige principper og med fokus på medarbejdertrivsel, løbende forbedringer og vækst. Det team glæder jeg mig til at blive en del af”, siger han.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ole Sander, der er uddannet elektriker og el-ingeniør, har tidligere været CEO for Schneider-Electric Danmark, senior vice president i MT Højgaard og koncerndirektør i NCC.

- JKK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere