06.02.2019  |  VVS  |  Branchen

FM Mattsson-direktør skifter til Norisol

Ole Sander bliver ny direktør i entreprenørvirksomheden Norisol.

Ole Sander, der forleden meddelte, at han stopper som administrerende direktør i FM Mattsson Mora Group Danmark, skal fra første maj være øverste chef i entreprenørfirmaet Norisol.  

”Jeg ser frem til at tiltræde som direktør i Norisol, som jo er markedsleder og har en god solid platform inden for teknisk isolering og samtidig et potentiale for vækst i de andre discipliner. Det er en sund virksomhed med dygtige medarbejdere, lange og gode kunderelationer og en ny ejerkreds, der har demonstreret stor interesse i at sikre, at virksomheden drives efter sunde ledelsesmæssige principper og med fokus på medarbejdertrivsel, løbende forbedringer og vækst. Det team glæder jeg mig til at blive en del af”, siger han.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ole Sander, der er uddannet elektriker og el-ingeniør, har tidligere været CEO for Schneider-Electric Danmark, senior vice president i MT Højgaard og koncerndirektør i NCC.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere