07.03.2022  |  EL  |  El-materiel

Indspark: Fokus på el-faglighed

EL & Teknik messen er kendt for fokus på faglighed, hvor der altid er masser af faglige seminaroplæg og selvfølgelig faglig udveksling på hvert eneste standhjørne.

Messen foregår i Odense Congress Center og varer tre dage fra 3. til 5. maj. I løbet af de tre dage kan besøgende forvente at opleve en lang række foredrag og oplæg – for eksempel om efteruddannelse af elektrikere, potentialerne ved IoT-installationer i byggeriet samt problemer med kopiprodukter i el-branchen.  Messearrangørerne har siden udmeldingen om udsættelsen af messen i 2020 og 2021 på grund af coronavirus kun modtaget positive henvendelser fra udstillere. Høj sikkerhed kendetegner el-branchen – også på sundhedsområdet.

Messens mål er at tilbyde en bred præsentation af de tendenser og udfordringer, der i branchen netop nu. Arrangørerne Veltek og Dansk Energi har derfor inviteret en række af de bedste oplægsholdere, der kan give messens besøgende konkret og aktuel viden, som de umiddelbart kan tage med hjem og bruge i deres daglige arbejde.

Det omfatter blandt andet oplægsholdere fra Veltek, Dansk Center For Lys, ABB, Dansk El-Forbund, Tekniq og IoT Denmark. Ved siden af Fagligt Forum byder messen også et par mindre scener, hvor oplægsholdere går i dybden med lidt mere specialiserede emner som projektering af højspændingsanlæg, håndtering af gas ifølge den seneste nye bekendtgørelse, økonomien i energirenoveringer og lynbeskyttelse af vindmøller.

Vi sætter i magasin #3 fokus på messen El & Teknik og på de nyeste elfaglige tendenser og nyheder.

Har du som brancheaktør et ønske om at synliggøre jeres ydelser og brand i sammenhæng med temaet om El & Teknik, er markedsføring i fagmagasinet Installatør og netfællesskabet installator.dk en oplagt platform. Frist er 18. marts 2022. Tag gerne kontakt til mig på pa@horisontgruppen.dk eller M 5373 1364.

Mere fra Per

Per Alberg

Business Manager

Jeg kan tilbyde en bred viden, der erfaringsmæssigt dækker over en stor grad af samtlige discipliner indenfor Salg og Markedsføring. Særligt i relation til media- såvel som reklamebranchen har jeg tilegnet mig kompetencer, der sikrer mig et stærkt grundlag, at kunne vejlede og rådgive mine kunder på.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere