24.09.2018  |  EL  |  Belysning

Forbedring af kontorlokaler er ESY

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til ethvert projekt, uanset niveau eller i hvilket rum der arbejdes: Forudsætningerne for langsigtet succes på kontoret er velovervejede strategier, effektiv ressourceudnyttelse og overbevisende ydeevne – præcis som i ESYLUX’s innovative automatiserings- og belysningsløsninger.

De øger livskvaliteten på arbejdspladsen, bruger kun energi, hvor det er nødvendigt, afhængigt af behovet, og de imponerer med deres langvarige ydeevne. Og alt det på en helt enkelt måde. Fordi de tilpasser sig alle krav, er de altid nemme at installere og gør banebrydende teknologi så ukompliceret som muligt for vores kunder og partnere. 

ØG EFFEKTIVITETEN PÅ KONTORET PÅ ALLE NIVEAUER
Kun energi, når der virkelig er brug for det – princippet om behovsstyret bygningsautomatisering er lige så enkelt, som det lyder. Vores intelligente sensorteknologi ligger bag. Ikke alene giver den høj grad af automatiseringskomfort og mere livskvalitet på arbejdspladsen, men den muliggør også en meget energieffektiv drift af de enheder, den styrer. På den ene side er resultatet mere bæredygtighed og beskyttelse af naturressourcer. På den anden side kan vejen til moderne teknologi også betale sig for entreprenører og investorer. Fordi energieffektiv behovsdrevet drift betyder en betydelig reduktion af energiomkostningerne med hurtig afskrivning – og ikke kun for nye bygninger.

Læs mere her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2018

Mere fra ESYLUX Danmark

ESYLUX Danmark

www.esylux.dk

Om ESYLUX – Performance for Simplicity ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere