02.06.2021  |  VVS  |  Sanitet

Indspark: Forbrugersmag, individuelle løsninger og nordisk stil

Sanitet & armaturer bliver tema for fagmagasinet Installatør #5, der har frist den 12. juli og udgivelse primo august.

Gode toiletter, håndvaske og badeværelser er standard i Danmark. Men der er ikke meget standard over udviklingen af området og produkter, hvor der sker mange ting på mange fronter. En række nye tendenser vil præge sanitets- og armaturområdet i 2020 og frem.

De omfatter for eksempel følgende tre:

1) Den private forbruger sætter dagsordenen. Internettet, smartphones og generelt mere bevidste forbrugere har vendt op og ned på styrkeforholdet mellem forbrugere/kunder og detailhandel/leverandører helt generelt. Det gælder også for sanitetsområdet, hvor forbrugerne har nem adgang til alverdens information. Det betyder, at det er forbrugernes smag og præferencer, der definerer markedet.

2) Bredde og kvalitet i produkter. Kundernes ønsker bliver mere individuelle, fordi kunder er forskellige, og det stiller først og fremmest store krav om bredde og kvalitet i produktsortimentet. Der skal være mange produkter, der kan tilfredsstille forbrugernes mange forskellige krav – også til kvalitet.

3) Den nordiske smag. De fleste producenter af sanitetsprodukter er udenlandske aktører, der producerer til et bredt internationalt marked. Men nordiske og danske forbrugere efterspørger design og specifikationer, der er karakteristiske for Norden. Det er kendetegn som minimalisme og enkelhed i design samt specifikke nordiske installationskrav. Andre nye tendenser er væghængte toiletter, mere hygiejniske toiletter, bæredygtighed og installatørens voksende rolle som rådgiver for den private forbruger.

Der er mange tilgange til sanitet samt armaturer, og vi sætter i magasin #5 fokus på nogle af tendenserne.

Har du som brancheaktør et ønske om at synliggøre jeres ydelser og brand i sammenhæng med temaet om sanitet & armaturer, er markedsføring i fagmagasinet Installatør og netfællesskabet installator.dk en oplagt platform. Frist er 12. juli. Tag gerne kontakt til mig på pa@horisontgruppen.dk eller M 53731364.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere