05.04.2019  |  VVS  |  Varmeanlæg

Foredrag om vejen til bæredygtigt varmt vand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er stadig pladser på METRO THERMs foredrag på VVS'19. Kom og hør vores udviklingschef fortælle, hvordan METRO THERM udvikler på fremtidens grønne løsninger inden for varmt vand.

I lande, hvor el har været den primære energikilde i mange år, er brugsvandsvarmepumper et oplagt og effektivt alternativ til opvarmning af brugsvand. Den høje effektivitet gør dem både økonomisk fornuftige og til en vigtig brik i den grønne omstilling, men fordi vi i Danmark har meget veludbyggede naturgas- og fjernvarmenet, er vi ikke nået så langt med at få udbredt brugsvandsvarmepumper til befolkningen.

METRO THERM har i dag en væsentlig produktion og eksport af brugsvandsvarmepumper med luft som opvarmningskilde. Den seneste generation af varmepumperne, der produceres på METRO THERMs fabrik i Helsinge, er den mest energieffektive generation i Europa nogensinde.

Visionære løsninger til at sænke temperaturene i fjernvarmenettene er også nødvendige for arbejdet med at gøre mere for at udnytte ressourcerne og beskytte miljøjet. Derfor har METRO THERM lanceret METRO Microbooster – en varmepumpe, der kan bruges i ultralavtemperatur netværk, og som dermed kan sikre, at ellers ubrugelige varmeressourcer kan få nyt liv i fremtidens varmeforsyningssystemer.

Kasper Korsholm Østergaard, der er udviklingschef hos METRO THERM, tager dig i dette foredrag med ind i maskinrummet hos METRO THERM og fortæller om arbejdet med at udvikle og producere fremtidens grønne varmtvandsprodukter.

Foredraget foregår torsdag den 9. maj fra kl.11-12 i lokale 6.

Læs mere og tilmeld dig foredraget her.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere