Virksomhedsdrift

Digital indsats gør Kemp & Lauritzen mere konkurrencedygtig

En af landet største installationsvirksomheder har indledt en digital omstilling af virksomheden, der skal styrke overblik for både ledelse og medarbejdere samt styrke indsatsen til gavn for kunderne på stort set alle planer af koncernens virke.

Branchen

Installatør Agendaen #1: Hvordan får vi flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse?

I Installatør.dk’s første podcast debatteres det, hvad kan vi gøre for at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse inden for installationsbranchen, og imødekomme det behov for kvalificeret arbejdskraft som både virksomheder og samfundet har brug for.

Belysning

Fremtiden er kelvin-reguleret LED belysning

At kunne regulere den hvide lysfarve efter behovet giver dobbelt så meget værdi for brugerne, og letter arbejdet hos installatørerne.

Indhold fra partner

El-materiel

Industrimultistik i et nyt, kompakt design

Til pålidelig tilslutning af motorer og frekvensomformere eller enkel kabling af distribuerede stationer i automationsteknologi tilbyder Phoenix Contact kompakte, rektangulære industristik. De nye Heavycon COM huse fås i metal- og kunststofvarianter.

Indhold fra partner

Branchen

Prysmian sikrede sig tre store fiberoptiske søkabel ordre i 2019

Til Danmark, Norge og Chile

Indhold fra partner

Branchen

Teknikentreprenør i heftig vækst

I Aarhus går det stærkt, når det kommer til erhvervs- og boligbyggeri. Det kan tydeligt mærkes hos Henning Mortensen A/S, der på halvandet år har mere end fordoblet antallet af medarbejdere.

Sanitet

Mindsk vandspild med op til 98%

Brødrene Dahl har indgået aftale med Altered. Det er en aftale, som sikrer, at kunder kan mindske vandspild nemt og hurtigt.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Rigtige håndværkere ønsker sig værktøj!

Står dit firma og mangler et par kalendergaver på værkstedet, raflegaver til julefrokosten eller lidt til goodiebaggen på det nye års kick-off? Her får du et par gode bud.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Alarm management-system øger oppetiden og mindsker stress

INEOS bruger ABB AlarmInsight-software på Siri-platformen i Nordsøen for at opnå et bedre overblik over platformens alarmer i kontrol- og sikkerhedssystemet.

Indhold fra partner

Energi

Projekt på Lolland skal bane vej for mere grøn strøm

Energinet og Dansk Energi står bag et pilotprojekt, hvor forbrugere og producenter bliver betalt for at skrue op eller ned for strømmen.

Branchen

Flere elektrikere udsætter pensionen

Ny statistik fra Dansk El-Forbund viser, at et stigende antal elektrikere berettiget til folkepension vælger at forblive i arbejde.

Arbejdsredskaber

Hvordan fastlægges et homogenitetsindeks?

Fastlæggelse af et homogenitetsindeks muliggør simpel og tydelig illustration af samt sammenligning mellem forskellige dampfordelingssystemer og giver omfattende information om kvaliteten af den homogene fordeling af damp.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Digitalisering med installatøren i centrum

Alle snakker om intelligente installationer, men de tilgængelige løsninger er ofte vanskelige at installere eller de er for specialiserede. Det vil Teknologisk Institut med sit projekt HVAC2020 gøre op med gennem et åbent laboratorium, hvor installatører kan afprøve løsninger.

Virksomhedsdrift

Nu kan du købe AV-udstyr fra Imago Sonas via KlarPris!

Imago Sonas forhandler en række kendte AV-mærker, og er kendt for kompromisløs service, leveringsdygtighed og hands-on viden.

Indhold fra partner

Energi

Sikker Kabel og fase identifikation med Megger Ci

Instrument til entydig og sikker identificering af en- og flerlederkabler før evt. oversnitning eller ved montage.

Indhold fra partner

Energi

Lovgivning om solceller gør stadig livet surt for kommuner

Stramninger i lovgivningen tilbage i 2013 om opsætning og brug af solceller møder stadig kritik fra flere kommuner, der ønsker at medvirke til en grønnere energiomstilling.

Energi

Landvind og solceller meget tæt på at blive støttefri

Prisen på landvindmøller og solcelleparker er nu så lav, at det tyder på, de meget snart kan opføres helt uden støtte. Resultatet af dette års såkaldte teknologineutrale udbud, hvor landvindmøller og solcelleanlæg konkurrerer om støtte, har for andet år i træk vist historisk lave støttesatser. Støttesatsen faldt med ca. 30 procent i forhold til sidste års rekord.

Belysning

Bliv inspireret til dit næste projekt

I denne look book finder du et udvalg af vores referencer. Vi ønsker at vise, hvordan vi tænker lys ind som en helhed i projektet. På vores hjemmeside finder du en beskrivelse af hvert projekt, samt flere billeder og tekniske informationer.

Indhold fra partner

El-materiel

Kraftige DC/DC konvertere

Den nye generation af DC/DC konvertere fra Phoenix Contact’s QUINT produktprogram tilbyder mere end blot regulerede DC spændinger. Komponenterne kombinerer funktionerne fra en DC/DC konverter med produktegenskaberne fra QUINT Power strømforsyningerne.

Indhold fra partner

Branchen

Arbejdsgivere og fagforbund i fælles front for klimaet

Tekniq Arbejdsgiverne, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk El-Forbund præsenterer nu en lang række fælles anbefalinger med teknikken i centrum til, hvordan danskerne nedbringer deres CO2-udledning.

Intelligente installationer

Gnistdetektorer fra ABB øger brandsikkerheden på Rigshospitalet Glostrup

Med tusindvis af installationer har Rigshospitalet Glostrup valgt at teste en ny serie af gnistdetektorer fra ABB, som kan detektere forstyrrelser i elektriske installationer og derved minimere risikoen for brandskader.

Indhold fra partner

Byggeri

Nohrcon lancerer Den praktiske byggelederuddannelse i 2020

På Den praktiske byggelederuddannelse får du indsigt i byggelederens ansvarsområder, redskaber og opgaver gennem 6 praksisnære kursusdage, hvor hverdagens udfordringer er i fokus med masser af case-baseret undervisning.

Indhold fra partner

Belysning

ESYLUX gør leveringstiderne på sin portefølje transparente

ESYLUX gør leveringstiderne på sin portefølje transparente, så kunderne hurtigt og målrettet kan finde de løsninger, som er til rådighed.

Indhold fra partner

Branchen

Sikrere vedligeholdelse af køretøjer med BatteryBlock

BatteryBlock til lockout af strømstik, som er nem at bruge og anvendelig på et bredt udvalg af industrielle køretøjer, er en fantastisk tilføjelse til din værktøjskasse til sikkerhed i forbindelse med vedligeholdelse.

Indhold fra partner

Belysning

Alukaflex® Midnight

Alukaflex Midnight sort som natten!

Indhold fra partner

Branchen

Andersen & Heegaard ansætter ny direktør

Andersen & Heegaard ansætter Mads Bengtsson i stillingen som ny direktør efter en periode med ledelsesmæssig rokade.

Branchen

Hikvision hædret med den prestigefyldte Innovative Achievement Award til Detektor International Awards i 2019

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videosikkerhedsprodukter og -løsninger, er blevet tildelt en Innovative Achievement Award for sit termiske og optiske turret kamera ved Detektor International Awards 2019 i Sverige.

Indhold fra partner

Varme og køling

El-system – Gaboterm Clima type Toskana

Kierulff præsenterer Gaboterm Clima type Toskana.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Geberit investerer yderligere i showroom og samler supportafdeling

En større udbygning af showroomet i Albertslund og en mere central, videnstung supportafdeling skal styrke Geberits konkurrenceevne i branchen.

Varmeanlæg

Nye kvalitetskrav til oliefyrservice

Ny kvalitetsordning skal sikre at eksisterende oliefyr lever op til nye og mere ambitiøse miljøkrav. Ordningen gælder indtil oliefyr skal udfases i takt med den grønne omstilling, Det sikrer at fyrene ikke bruger mere olie end nødvendigt, at de ikke går i stå i utide og at der ikke opstår oliespild

Indhold fra partner

Belysning

Case: Arkitektonisk belysning til havnecenteret

Til Havnecenteret I Århus, har LUMINEX leveret en total belysningsløsning der skulle fungere til mange forskellige faggrupper, og samtidig måtte det ikke være dominerende i helhedsindtrykket.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Nye digitale navne-displays fra Scantron

Digitale løsninger, såsom Scantrons nye navne-displays, gør livet lettere for varmemestre og administratorer, der står for den daglige drift af adgangskontrol, dørtelefoni og postkasser.

Indhold fra partner

Branchen

Trådløs teknologi begrænser besværlige arbejdsgange

Manglende vedligehold er én af de hyppigste årsager til upræcise målinger og ventilationsløsninger, der ikke regulerer luften korrekt. Det har både konsekvenser for indeklimaet og energiforbruget. For at reducere tidskrævende arbejdsgange i forbindelse med vedligehold og sætte en stopper for upræcise målinger lancerer Lindab en ny udgave af UltraLink med trådløs teknologi.

Indhold fra partner

Branchen

Case: ​ Én vandskade kommer sjældent alene

Lækkende rør og oversvømmede kældre kan gøre omfattende skade på hjem og hvert år oplever 70.000 hjem vandskader.

Indhold fra partner

Energi

Equinor og Prysmian underskriver aftale om Empire Wind i USA

Inter-array-kabelsystem til havmøllepark ud for Long Island, NY

Indhold fra partner

Energi

Organisationer om klimaloven: Nu skal der handles

Dansk Byggeri og Tekniq Arbejdsgiverne er glade for den nye klimalov og for, at den bygger på et bredt politisk flertal. Men organisationerne understreger samtidig, at det nu er tid til konkret handling.

Varmeanlæg

Ny standard for varmepumper skal sikre høj energieffektivitet

Hvis varmepumperne skal leve op til deres fulde potentiale, kræver det særlige krav til installationen. Det har fået Energistyrelsen til at indføre en ny, frivillig standard.

Branchen

derfor er det rigtige værktøj nøglen til at forbedre produktiviteten på byggepladsen

Begrebet "det rigtige værktøj til opgaven" er en vigtig tilgang til forbedring af produktiviteten på byggepladsen. Selvom det foretrækkes at have det korrekte udstyr til hver opgave, lægges der ofte et pres på indkøbsfunktionen, når det kommer til at at købe værktøj.

Indhold fra partner

El-materiel

Markedets kraftigste strømforsyning

De nye Quint Power strømforsyninger med 40 A udgangsstrøm fra Phoenix Contact er markedets kraftigste strømforsyninger med innovative nye funktioner.

Indhold fra partner

Branchen

Damixa får ny adresse i Odense

FM Mattsson Mora Group Danmark, også kendt som Damixa, flytter i slutningen af 2020 til et nyt erhvervslejemål i det sydvestlige Odense.

Sanitet

Stort bæredygtigt boligprojekt giver knap 500 studerende svanemærkede boliger

Brødrene Dahl er medleverandør af VVS-materialer og isolering til stort bæredygtigt boligprojekt, hvor næsten 500 svanemærkede studieboliger står klar i 2021 i Lyngby.

Indhold fra partner

Seneste nyt

Indhold fra partner

16.12.2019 | Af Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian skal udvikle kabelforbindelse mellem to Kanariske Øer

Indhold fra partner

15.12.2019 | Af Nohrcon ApS

SÅDAN LAVER DU UDBUDSMATERIALET

13.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installatør Agendaen #1: Hvordan får vi flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse?

13.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation , Hans Henrik Lichtenberg

Digital indsats gør Kemp & Lauritzen mere konkurrencedygtig

13.12.2019

Cecilie Brovall oprettede en profil

Indhold fra partner

13.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Nohrcon lancerer Den praktiske byggelederuddannelse i 2020

Indhold fra partner

13.12.2019 | Af Ecofoss/Green:ID

Fremtiden er kelvin-reguleret LED belysning

Indhold fra partner

13.12.2019 | Af ESYLUX Danmark

ESYLUX gør leveringstiderne på sin portefølje transparente

Indhold fra partner

13.12.2019 | Af PHOENIX CONTACT

Industrimultistik i et nyt, kompakt design

Indhold fra partner

13.12.2019 | Af BRADY A/S

Sikrere vedligeholdelse af køretøjer med BatteryBlock

Indhold fra partner

13.12.2019 | Af Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian sikrede sig tre store fiberoptiske søkabel ordre i 2019

Indhold fra partner

13.12.2019 | Af DanCables ApS

Alukaflex® Midnight

12.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Teknikentreprenør i heftig vækst

12.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Andersen & Heegaard ansætter ny direktør

Indhold fra partner

12.12.2019 | Af Brødrene Dahl

Mindsk vandspild med op til 98%

Indhold fra partner

12.12.2019 | Af HIKVISION Europe B.V.

Hikvision hædret med den prestigefyldte Innovative Achievement Award til Detektor International Awards i 2019

Indhold fra partner

12.12.2019 | Af Teklet ApS

Rigtige håndværkere ønsker sig værktøj!

Indhold fra partner

12.12.2019 | Af Kierulff A/S

El-system – Gaboterm Clima type Toskana

Indhold fra partner

12.12.2019 | Af ABB A/S

Alarm management-system øger oppetiden og mindsker stress

11.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Geberit investerer yderligere i showroom og samler supportafdeling

11.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Projekt på Lolland skal bane vej for mere grøn strøm

Indhold fra partner

11.12.2019 | Af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Nye kvalitetskrav til oliefyrservice

11.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Flere elektrikere udsætter pensionen

Indhold fra partner

Case | 11.12.2019 | Af LUMINEX A/S

Arkitektonisk belysning til havnecenteret

Indhold fra partner

11.12.2019 | Af Condair A/S

Hvordan fastlægges et homogenitetsindeks?

Indhold fra partner

11.12.2019 | Af SCANTRON

Nye digitale navne-displays fra Scantron

10.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation , Hans Henrik Lichtenberg

Digitalisering med installatøren i centrum

Indhold fra partner

10.12.2019 | Af Lindab A/S

Trådløs teknologi begrænser besværlige arbejdsgange

Indhold fra partner

10.12.2019 | Af KlarPris A/S

Nu kan du købe AV-udstyr fra Imago Sonas via KlarPris!

Indhold fra partner

Case | 10.12.2019 | Af Grohe A/S

​ Én vandskade kommer sjældent alene

Indhold fra partner

10.12.2019 | Af BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sikker Kabel og fase identifikation med Megger Ci

Indhold fra partner

10.12.2019 | Af Prysmian Group Denmark A/S

Equinor og Prysmian underskriver aftale om Empire Wind i USA

09.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Lovgivning om solceller gør stadig livet surt for kommuner

09.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Organisationer om klimaloven: Nu skal der handles

06.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Landvind og solceller meget tæt på at blive støttefri

06.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Ny standard for varmepumper skal sikre høj energieffektivitet

Indhold fra partner

06.12.2019 | Af LUMINEX A/S

Bliv inspireret til dit næste projekt

Job | 06.12.2019 | Af Solar Danmark A/S

Solar søger en jeg-har-styr-på-hele-salgsprocessen Teknisk Supporter - Industri

Indhold fra partner

06.12.2019 | Af Hilti Danmark

derfor er det rigtige værktøj nøglen til at forbedre produktiviteten på byggepladsen

Indhold fra partner

06.12.2019 | Af PHOENIX CONTACT

Kraftige DC/DC konvertere

05.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Arbejdsgivere og fagforbund i fælles front for klimaet

05.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Damixa får ny adresse i Odense

05.12.2019

Jeppe Bay Mathiasen oprettede en profil

Event | 05.12.2019 | Af KE Fibertec AS

KE Fibertec deltager på Building Green 2019

Brochure | 02.12.2019 | Af KE Fibertec AS

Et godt indeklima og energibesparelser med tekstilkanal-sensor

Brochure | 05.12.2019 | Af KE Fibertec AS

Loftdiffusor til effektiv og trækfri luftfordeling.

Brochure | 05.12.2019 | Af KE Fibertec AS

Vedligehold af tekstilkanaler

Brochure | 05.12.2019 | Af KE Fibertec AS

Inspiration til godt indeklima

Navnenyt | 05.12.2019 | Af Guldager A/S

Thomas Heirler ny servicechef i Guldager A/S

05.12.2019

Helene Gleerup oprettede en profil

Indhold fra partner

05.12.2019 | Af ABB A/S

Gnistdetektorer fra ABB øger brandsikkerheden på Rigshospitalet Glostrup

Indhold fra partner

05.12.2019 | Af Brødrene Dahl

Stort bæredygtigt boligprojekt giver knap 500 studerende svanemærkede boliger

Indhold fra partner

05.12.2019 | Af Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian lagerfører populære krankabler

04.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Manglende tyverisikring på byggepladser har store konsekvenser

Event | 04.12.2019 | Af Niko-Servodan A/S

Temamøde DALI og Niko Home Control

Event | 04.12.2019 | Af Niko-Servodan A/S

Temamøde DALI & Niko Home Control

Event | 04.12.2019 | Af Niko-Servodan A/S

Temamøde DALI & Niko Home Control

Event | 04.12.2019 | Af Niko-Servodan A/S

Temamøde DALI & Niko Home Control

Navnenyt | 04.12.2019 | Af Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Danmark reception i anledning af 60 år for CCO Jan Juul

04.12.2019 | Af Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Årsregnskab for Frandsen El viser fremgang for femte år i træk

Brochure | 04.12.2019 | Af LUMINEX A/S

Belysning til bilhuset

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Contract Management i byggeriet

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Contract Management for udbudssektoren

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Entreprisekontrakter i praksis

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Udbudsloven for ikke-jurister

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

AB 18 for ikke-jurister - intensiv entrepriseret

Indhold fra partner

Case | 04.12.2019 | Af LUMINEX A/S

Luminex levere komplet belysningsløsning til fremtidens bilhus

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Certificering i projekteringsledelse

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Ekspropriation i praksis

Event | 04.12.2019 | Af Nohrcon ApS

Rådgivers ekstrahonorar og Rådgiversansvaret

App-guide Se alle

Vølund Varmeteknik A/S | NIBE Uplink

Optimér VARMEN – selv når du er på farten Med NIBE Uplink kan du optimere dit varmeforbrug, opnå besparelser og imødekomme fejlmeldinger på en Vølund varmepumpe. Varmpumpens styring giver i kombination med vores NIBE Uplink app m…

Lindab | Smart Search

Lindab Smart Search er et værktøj til at søge og finde dokumentation, billeder, priser m.m. på alle produkter fra Lindab Ventilation. Med Lindab Smart Search, kan du bla. søge på produktkoder. På produktsiden kan du se information og beskri…

iKontrol ApS | iKontrol

Branchens mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring, fotodokumentation, mangelregistrering, tilsyn, tekniske forespørgsler mm.Opnå en mere effektiv og tidsbesparende kvalitetssikring med iKontrol-app’en. Fore…

Oras Armatur A/S | Oras App

Oplev et helt nyt niveau af komfort i monitoreringen og justeringen af Oras berøringsfri armaturer med Bluetooth® funktion. Oras App er det perfekte værktøj til VVS-installatører og bygningsansvarlige. Med Oras App får du komfort, fleks…

Condair A/S | Condair energibesparelse

Condairs app gør det nemt selv at indsætte luftskifte og de temperaturer som du måler i for eksempel en produktion eller andre lokaler med varmeudvikling. Så laver app’en en øjeblikkelig indikation på hvor stor en energibesparelse der…

SG Armaturen A/S | SG Smart

SG Smart - Gør hverdagen nemmereSG Smart App er en gratis app til styring og indstilling af SG Smarts forskellige enheder. Udover at kunne tænde, slukke og dæmpe lyset, er det også muligt at gruppere belysningen og andre elektriske installa…

Condair A/S | myCoolblue køleberegner

Condairs MyCoolblue iPad app er et simuleringsværktøj, der gør det muligt for rådgivende konsulenter og installatører at se præcist, hvor meget af en bygnings årlige kølebehov, der kan løses med evaporativ køling. Teknikken kan give flere g…

Avery Nordic | Avery Design & Print

Gratis online software der gør det nemt og enkelt for dig at lave professionelle designs og printe dine etiketter og skilte på din egen printer, til f.eks. udstyr eller værktøj. Programmet inkluderer pre-designede skabeloner og piktogrammer…

Top jobs Se alle

Solar søger en jeg-har-styr-på-hele-salgsprocessen Teknisk Supporter - Industri

Har du en baggrund med løsning af opgaver inden for industri, og er du god til at sætte kunden i centrum? Ønsker du at arbejde med support af automation og el-tekniske produkter?

Frist: 08.01.2020 Udlandet/andet

VVS tekniker til udvidelse af vores serviceafdeling i Aarhus

I FORBINDELSE MED EN STIGENDE EFTERSPØRGSEL SØGER VI EN DYGTIG, ENGAGERET OG FLEKSIBEL VVS TEKNIKER TIL SERVICEARBEJDER OG MINDRE PROJEKTOPGAVER.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Serman & Tipsmark søger Technical Writer med kendskab til AutoCad

Da vores dygtige dokumentationsmedarbejder ønsker at gå på efterløn i starten af 2020, søger vi hendes afløser.

Frist: Snarest muligt Nordjylland

Konstruktionsingeniør søges til &os Byggepartnerskabet

Bliv en del af Danmarks største strategiske samarbejde inden for det almene boligbygger.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

VVS-ingeniør søges til &os Byggepartnerskabet

Bliv en del af Danmarks største strategiske samarbejde inden for det almene boligbyggeri

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Ledende VVS-ingeniør til udvikling af Oluf Jørgensens bæredygtige profil

Oluf Jørgensen A/S er inde i en rivende udvikling med stor tilgang af kunder og nye spændende projekter. En udvikling som betyder, at vi nu søger en ambitiøs VVSingeniør med interesse og flair for energi, indeklima og bæredygtighed.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Følg din motivation og tag din egen udvikling som konstruktionsingeniør alvorligt

Motivation kan komme fra mange kilder, og det er vigtigt for os, at du kommer ind i en organisation og rolle, hvor du udvikler dig i en retning, som du synes er interessant.

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Dansk Ventil Center A/S søger en maskinmester

Er du vores nye kollega?

Frist: Snarest muligt Jylland

Salgsingeniør – teknisk salg og løsninger til entreprenører

Vil du bruge dine tekniske kompetencer til at udarbejde optimale løsninger? Og kan du skabe gode kunderelationer, så vi fastholder vores stærke position på armeringsmarkedet?

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Navnenyt Se alle

Thomas Heirler ny servicechef i Guldager A/S

05.12.2019

Thomas Heirler er 1. december 2019 tiltrådt som ny servicechef for serviceafdelingen i Guldager A/S. Thomas Heirler er et kendt ansigt i vandbehandlingsbranchen, hvor han har lang erfaring med salg af procesvand til industrien og blødgøring…

Prysmian Danmark reception i anledning af 60 år for CCO Jan Juul

04.12.2019

I anledning af CCO Jan Juuls 60-års fødselsdag den 20.december 2019 inviterer Prysmian Group Danmark til reception på selve dagen mellem kl. 14:30 og 17:00. Vi glæder os til at se kunder, forretningsforbindelser…

Salgsafdelingen hos Pettinaroli A/S styrkes

19.11.2019

Vi har travlt og derfor er det med stor fornøjelse, at vi pr. 1. november kunne byde velkommen til to nye eksterne salgskonsulenter i distrikterne Syddanmark og Sjælland. Peter Bæksted er ny ekstern salgskonsulent i re…

Udvidelse af salgsteam hos VØLUND VARMETEKNIK

18.11.2019

Vi er glade for at kunne meddele, at Thomas Leon Hansen har været ansat som teknisk salgskonsulent på Sjælland siden sommeren 2019.    Thomas har mere end 30 års erfaring i VVS-branchen og har blandt…

Eaton ansætter ny Application Engineer

15.11.2019

Henning Jessen er per 1. november 2019 startet som Application Engineer hos power management-virksomheden Eaton i Søborg. Her bliver han en del af det danske salgsteam med ansvar for teknisk support til virksomhedens B2B-kunder…

Antonio Linares udpeget som ny senior adm. direktør i Laufen

13.11.2019

Antonio Linares er ny senior adm. direktør for Laufen samt den nordlige og centraleuropæiske Roca division. Han efterfølger Alberto Magrans, der netop er blevet udnævnt til CEO for hele Roca Group.”Jeg ønsker Alberto Magrans tillykke…

NOVENCO Building & Industry styrker Salg- og salgssupport af eftertragtede ventilationsløsninge…

07.11.2019

Det er med glæde vi præsenterer at Martin Bo Olszak er tiltrådt stillingen som afdelingschef for Sales Support med fokus på at styrke vores relationer i det danske marked.Martin har arbejdet de seneste 7 år i NOVENCO Building & Industry…

25 års jubilæum hos Avidenz

31.10.2019

Knud Frydensbjerg kan fredag den 1. november fejre 25 års jubilæum hos Avidenz. Knud er uddannet miljøteknikker og startede i 1994 som arbejdsmiljøkonsulent hos det daværende Jern- og Metalbranchens BST, s…

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere