27.09.2018  |  EL  |  Branchen

Fortsat store mangler i styringen af digital infrastruktur

Indhold fra partner Hvad er dette?

For fjerde år i træk har Coromatic gennemført en undersøgelse blandt ledere, som er ansvarlige for forretningskritisk infrastruktur, såsom datakommunikation og strømforsyning.

 Undersøgelsen viser, at afbrud i forretningskritisk infrastruktur hurtigt vil have en meget negativ effekt på virksomhedens fortsatte drift. På trods af dette, er kontrol af infrastrukturen utilstrækkelig, og kan forbedres i mange virksomheder.

– Det er meget bekymrende, at vi for fjerde år i træk ikke kan se nogen forbedring i ledelsen og kontrollen af denne absolut kritiske infrastruktur. I takt med den stigende digitalisering skal den underliggende infrastruktur risikovurderes og prioriteres på samme måde som digitaliseringen af forretningsprocesser. Hvis ikke, risikerer man at både vigtige, sociale funktioner og store forretningsværdier går tabt, siger Göran Egnell, Head of Advisory hos Coromatic. 

Læs hele analysen her eller download filen nedenfor.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Strømforsyninger 2018

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere