05.04.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Fra én til tyve på 18 måneder: Elevtallet eksploderer på Brødrene Dahls centrallager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene Dahls centrallager i Randers er gået fra én til tyve elever på halvandet år på logistikcentret i Randers.

Saint-Gobain Distribution Denmark, der er moderselskab for VVS-grossisten Brødrene Dahl og byggemarkedskæden Optimera, har på sit logistikcenter i Randers øget antallet af elever drastisk, lyder det i en pressemeddelelse.

Det sikrer fundamentet for generationsskiftet og har desuden givet fornyet arbejdsglæde.

Brødrene Dahl og Optimera fik i 2017 tildelt Randers Kommunes CSR-certificering, blandt andet på baggrund af virksomhedens ønske om at tage et socialt ansvar ved at uddanne fremtidens lagerfolk.

Virksomheden ville femdoble antallet af elever inden februar 2019. En målsætning, der ikke blot er opnået, men langt overgået.

En anderledes tilgang

Fra én til tyve elever på godt halvandet år - en udvikling, der ifølge logistikdirektør i Brødrene Dahl, Lasse Halliday, er afgørende for virksomhedens fremtid.

- Omtrent halvdelen af vores medarbejdere har rundet 50 år, og flere nærmer sig de 60. Eleverne er del af et generationsskifte, vi hverken kan eller skal løbe fra, udtaler Lasse Halliday.

Der er på nuværende tidspunkt tyve elever ansat på logistikcentret. Eleverne kommer i deres læretid rundt i alle funktioner på lageret.

Det er ikke kun elevernes faglighed, der gør dem uundværlige. Det er også deres anderledes tilgang til tingene.

- De tør sætte spørgsmålstegn ved rutiner og udfordrer det normale. Det udvikler virksomheden indefra og minder os om, at vi skal blive ved med at nytænke og innovere for at kunne følge med, siger Lasse Halliday.

Lageret i Randers beskæftiger cirka 130 ansatte.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere