03.02.2023  |  VVS  |  Varme og køling

Fra pillefyr til fjernvarme i Fjerritslev

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM er taget til Fjerritslev, for at møde Hans fra Agesen & Koldsgaard VVS. Han har nemlig netop installeret vores VXT 55 fjernvarmeunit, der fremover skal opvarme 700 m2 privat- og erhvervsudlejning.

I den gamle chenillefabrik i Fjerritslev i det nordlige Jylland, møder vi Hans Koldsgard fra Agesen & Koldsgard. 

Den store bygning, der i dag både rummer en tøjbutik og flere lejligheder, har i mange år været opvarmet af et kæmpe træpillefyr. Men ikke mere. Nu kan bygningens beboere og ansatte få varmen ved hjælp af METRO THERM's VXT 55 fjernvarmeunit. 

Det er der ifølge Hans Koldsgaard mange fordele ved. Fjernvarmeuniten giver nemlig både et optimeret varmeforbrug og en bedre styring af varmeforbruget. Og så gør løsning nu også, at ejeren af ejendommen bare har en del færre spekulationer i hverdagen. Han skal ikke fylde nye træpiller op eller vedligeholde fyret - han skal faktisk bare skrue op og ned på radiatoren. 

Se med i filmen, hvor Hans gennemgår hele installationen. 

Og læs bagefter artiklen her, hvor vi fortæller om løsningen og dens mange fordele. 

 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere