07.01.2020  |  EL  |  Branchen

Frandsen El får ny ejer

EL:CON overtager alle aktierne i Frandsen El, der indtil videre fortsætter som et selvstændigt selskab.

Den landsdækkende el-installatør EL:CON har indgået en aftale med Frandsen El om at overtage alle aktierne i selskabet. Med opkøbet styrker EL:CON sin position i Storkøbenhavn og understøtter samtidig virksomhedens vækstambition, der skal styrke forretningen på såvel specialkompetencerne som den geografiske repræsentation på tværs af landet og i storbyerne.

Selvom Frandsen El nu bliver en del af EL:CON, fortsætter Glostrup-virksomheden som et selvstændigt selskab og under samme ledelse som hidtil med Peter Frandsen som direktør og Henrik Ramlov Hansen som COO. Det betyder, at kunderne også fremadrettet vil blive serviceret af de samme fagspecialister, som de altid har været vant til.

Med købet af Frandsen El overtager EL:CON en virksomhed med godt 200 ansatte, der netop har offentliggjort et solidt årsregnskab. I løbet af de seneste år er det lykkedes at øge både omsætning og indtjening i Frandsen El.

”Frandsen El er en yderst veldrevet el-installationsforretning, og derfor er jeg glad for, at vi er nået frem til en aftale, der sikrer, at vi i fællesskab bygger videre på mange års historie og en stærk lokal tilstedeværelse. Vi glæder os til at byde alle medarbejderne i Frandsen El velkommen i EL:CON-familien, og jeg tror på, at vi hver især kan og skal lære meget af hinandens kompetencer og processer”, siger Jesper Knudsen, adm. direktør i EL:CON.

Opkøb tilfører kompetencer på tværs
Foruden en stærkere tilstedeværelse i Storkøbenhavn får EL:CON med opkøbet også tilført specialkompetencer inden for højspecialiserede automationsløsninger. Opkøbet giver således EL:CONs automationsafdeling i Aarhus med produktion og egenudvikling af styretavler og softwareprogrammering et brohoved til Sjælland.

Også hos Frandsen El glæder de sig over det nye setup og de muligheder, det giver begge virksomheder fremadrettet.

”På længere sigt ligger det som en naturlig del af aftalen, at vi skal fusionere og sammensmelte virksomhederne. Men det er hverken førsteprioritet fra dag ét eller ligger lige rundt om hjørnet. Vi har aftalt at give os god tid og være grundige, før vi iværksætter den del”, siger Peter Frandsen, direktør i Frandsen El.

I sidste kvartal af 2019 meldte EL:CON ud, at virksomheden havde overtaget aktiviteterne i NT El-Service ved Aalborg, samt Espenheins Eftf. i Slagelse. Med disse opkøb har EL:CON nu rundet 1.000 medarbejdere på landsplan.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere