12.09.2023  |  EL  |  Branchen

Fransk profil forfremmes og arbejder i Danmark

Aurélie Marcon er forfremmet til nordisk og baltisk Vice President for Digital Energy-divisionen i Schneider Electric, der på tværs af Norden og Baltikum er en af virksomhedens største forretningsenheder. Selv fortsætter Aurélie Marcon sin daglige gang på Schneider Electrics danske hovedkontor i Ballerup.

Forfremmelsen er den femte i rækken i Schneider Electric for den 35-årige franske profil, der med den nye stilling får det overordnede ansvar for virksomhedens aktiviteter inden for digital transformation og energieffektiviseringsteknologier på bygningsområdet i de nordiske og baltiske markeder.

Aurélie kommer fra en stilling som nordisk og baltisk Vice President for Services i Schneider Electric og er således allerede en del af virksomhedens nordiske og baltiske ledelse. Med forfremmelsen til den nye stilling får hun nu et større ansvar og langt flere medarbejdere under sig.

”Jeg ser frem til at få lov til at lede og udvikle en af vores største forretningsenheder og hjælpe vores kunder med at få endnu mere ud af deres energi, til gavn for både dem selv og den grønne omstilling”, siger Aurélie Marcon.

Læs også: Wicotec Kirkebjerg køber virksomheden M.D. Rustfri

Aurélie er fransk og har arbejdet i Schneider Electric i 11 år – først fra virksomhedens kontor i Grenoble og siden 2020 på det danske hovedkontor i Ballerup. Hendes tidligere erfaring tæller blandt andet stillinger som Global Project Execution og Global Account Management.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere