19.03.2021  |  VVS  |  Sanitet

Fremtiden er berøringsfri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Håndhygiejne har aldrig været vigtigere. I en verden hvor vi er blevet mere bevidste om, at en enkelt berøring kan føre til smitte af bakterier, efterspørger forbrugerne berøringsfrie armaturer til både de private og offentlige miljøer.

Hele Covid-19 situationen har muligvis gjort folk mere opmærksomme på vigtigheden af håndhygiejne - men fordelene ved berøringsfrie armaturer har ligget GROHEs hjerte nær i mange år, og GROHE tilbyder derfor en lang række armaturer, som sikrer en bedre håndhygiejne og samtidig minimere risikoen for at blive smittet af forskellige bakterier.

Berøringsfrit håndvaskarmatur til både private og offentlige miljøer

GROHEs Bau Cosmopolitan E berøringsfrie håndvaskarmatur er et godt eksempel på et armatur, som med sine innovative teknologi tager den personlige håndhygiejne til et helt nyt niveau. Den infrarøde sensor registrerer håndbevægelse, og sikrer, at forbrugeren ikke kommer i kontakt med armaturet. Dette minimerer risikoen for at få smitsomme bakterier på hænderne, og er derfor en god løsning for at sikre en konstant god håndhygiejne derhjemme og i travle offentlige miljøer. Kombineret med GROHE fjernbetjening (36407001) er der yderligere indstillinger tilgængelige, inklusive automatisk hygiejneskylning og termisk desinfektion. Armaturet er desuden nemt at installere og er fremstillet med GROHE EcoJoy vandbesparende teknologi, som begrænser vandgennemstrømningen til 5,7 l / min uden at gå på kompromis med ydelsen. Så der er både hygiejniske og økonomiske fordele ved at installere et "Bau Cosmopolitan E berøringsfrit håndvaskarmatur" fra GROHE.

Bau Cosmopolitan E Berøringsfrit elektronisk håndvaskarmatur

GROHE nr.: 36451000

VVS nr.: 704149104

Hvis du vil vide mere om produktet så læs mere her

Eller hvis du er interesseret i at vide mere om alle GROHEs berøringsfrie produkter så kig her
 

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere