23.11.2022  |  VVS  |  Branchen

Fremtiden er sikret med vand- og dataspecialist

Mathias Poulsen er startet i en nyoprettet stilling som Technical & Commercial Manager i enheden Urban Climate Resilience hos Wavin Danmark. Mathias kommer med flere års erfaring fra Kamstrup, hvor han har arbejdet som Product Specialist og Technical Product Manager inden for vandmåling og dataopsamling.

Med stor interesse for den grønne omstilling og med en bachelorgrad som global business engineer skal man ikke lede længe efter matchet mellem Mathias Poulsen og hans nye arbejdsgiver i Hammel.

Mathias Poulsen er startet i enheden Urban Climate Resilience, og læringskurven er stejl.

”Jeg skal meget mere ud til kunderne end hidtil og i dialog med rådgivende ingeniører arkitekter, kommuner og byudviklere om, hvordan de håndterer og opbevarer regnvand bedre og smartere, end vi gør i dag”, siger Mathias og fortsætter:

”Klimaforandringer er årsagen til, at vores byers gader oversvømmes, grundvandet forurenes, og de grønne områder er ved at forsvinde. Wavin en del af løsningen, når infrastrukturen skal moderniseres og bæredygtige byer skal bygges”.

Læs også: Wavin reducerer den nordiske transports CO2-udledning med 88 procent

Mathias kommer fra et job som Product Specialist og senere som Technical Product Manager, hvor han arbejdede med data og vandmåling. At være landet hos en vandteknologisk virksomhed med blikket rettet mod bæredygtige løsninger til håndtering af vand giver derfor god mening.

”Med solid erhvervserfaring og en baggrund, der både er teknisk og kommerciel har Mathias et fantastisk afsæt for at være med til at designe løsninger for Wavins kunder. Området Urban Climate Resilience er under opbygning, så Mathias får en central rolle med ansvar for det danske marked”, fortæller David Ander, der er Nordic Commercial Manager i Wavin.

”Jeg glæder mig til at byde ind med min erfaring og til at være med fra indledende dialog, specificering af behov og løsninger til at drive designfasen frem til succesfuld integrering af løsninger. Jeg anser det som en yderst relevant opgave sammen med dygtige kolleger at klæde vores byer og infrastruktur på til at kunne håndtere klimaforandringerne”, afslutter Mathias Poulsen.

Mathias er 30 år og bor sammen med sin forlovede i Tilst.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere