Event

Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2019

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 26.02.2019
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

I dagens Danmark er der fokus på bevægelse og folkesundhed som aldrig før, men alligevel er forekomsten af overvægt steget markant inden for de seneste årtier. Der må gøres noget! Idrætsfaciliteter må nytænkes og gøres mere indbydende.

Temadag: Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2019

På vores temadag starter vi med en kop morgenkaffe og et oplæg om fremtidens idrætsfaciliteter. Derefter tager vi dig med på studietur til en række nye spændende haller og bevægelseshuse i København og omegn, hvor du får mulighed for at snakke med arkitekter og brugere om byggeprocessen, design og prioriteringer i forhold til drift og teknik.

Vi skal udfordre de traditionelle haller, som bedst rummer boldspil, og samtidig skal vi tænke på tværs af kommunernes forvaltninger i forhold til fx skoler, foreningsliv og kulturliv. Hvilke muligheder og udfordringer står vi over for, når vi skal planlægge fremtidssikrede idrætsfaciliteter?

 

Program, pris og tilmelding:

Fremtidens idrætshaller 2019

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere