Event

FREMTIDENS IDRÆTSHALLER OG SPORTSFACILITETER 2020

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 28.02.2020
Start tidspunkt:
Sted: København og omegn
Tilmeld  

På temadagen kommer du rundt til nye, spændende idrætsbyggerier, hvor arkitekter og brugere viser rundt og fortæller om faciliteterne. Dagen afsluttes med en workshop, hvor du selv skal designe fremtidens idrætshus.

Vi skal nytænke idrætsfaciliteter og gøre bevægelseshuse mere indbydende og fleksible.

Vi skal udfordre de traditionelle haller, som bedst rummer boldspil, og samtidig skal vi tænke på tværs af kommunernes forvaltninger i forhold til fx skoler, foreningsliv og kulturliv. Hvilke muligheder og udfordringer står vi over for, når vi skal planlægge fremtidssikrede idrætsfaciliteter?

På vores temadag tager vi dig med på studietur til en række nye spændende haller og bevægelseshuse på Sjælland, hvor du får mulighed for at snakke med arkitekter og brugere om byggeprocessen, design og prioriteringer i forhold til drift og teknik. Dagen afsluttes med en workshop, hvor du selv skal på banen og designe fremtidens idrætsanlæg.

Besøg blandt andet Springcenter Nærheden og Holbæk Sportsby.

Se mere her.

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere